¨Ακου Φίλε





ΕΣΥ, που μένεις άνεργος και τριγυρνάς μέσα στους δρόμους σαν χαμένος
ΕΣΥ, που στέλνεις βιογραφικά και περιμένεις την απάντηση που δεν έρχεται
ΕΣΥ, που ετοιμάζεσαι να φύγεις και σφίγγεις με οργή την γροθιά μέσα στη τσέπη
ΕΣΥ φίλε, που έκλεισες το μαγαζί σου και σε κυνηγάει η εφορία, το ΤΕΒΕ, οι τράπεζες, που κλείνεις τα μάτια τη νύχτα και δεν μπορείς να κοιμηθείς από το φόβο του τι θα ξημερώσει αύριο, σκέψου, ότι το μόνο που σου έχει απομείνει  για να αλλάξεις τη τύχη σου, είναι η ψήφος σου
ΕΣΥ, γειτόνισσα, που κρύβεις με υπερηφάνεια τη φτώχεια και πας στο σουπερ μάρκετ και μετράς τα κέρματα να δεις αν σου φτάνουν , σκέψου ότι μέσα στη τσάντα, μαζί με την ταυτότητα έχεις και την ψήφο σου
ΕΣΥ ανθρωπε, που βλέπεις ότι θα σου πάρουν το σπίτι, που πάλεψες για μία ζωή να το φτιάξεις έχεις ακόμα τη

ψήφο σου. Πρέπει να ξέρεις φίλε μου , πως αυτοί που σου λήστεύουν τη ζωή σου σε φοβούνται , γιατί ΕΣΥ κρατάς μία χειροβομβίδα μέσα στα δάχτυλά σου , την ψήφο σου και μπορείς να τους γκρεμίσεις!!!
Γι'αυτό επιστρατεύουν δημοσιογράφους και παπαγαλάκια να σε γεμίζουν υπνωτικά . Πρέπει να ξέρεις φίλε , πως αυτοί που σχεδιάζουν να μετατρέψουν τα παιδιά σου σε σκλάβους , χρειάζονται τη δική σου ψήφο για να τα καταφέρουν. Και όταν μένεις μόνος φίλε και κοιτάζεσαι στο καθρέφτη , σκέψου πως όλοι αυτοί οι δυνατοί έγιναν δυνατοί με την ΔΙΚΗ ΣΟΥ ψήφο.
Δεν είσαι αδύνατος Φίλε!!! Και μην πιστεύεις ότι δεν μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. Από σένα εξαρτώνται τα πάντα. Αρκεί να μην σου κλέψουν πάλι τη ψήφο.
Η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΥΛΗΣ σε θέλει κοντά της για να αλλάξουμε μαζί τα πάντα !!! Γιατί ο Δημος Φυλής είναι ο πιό υποβαθμισμένος Δήμος της Ευρώπης και του αξίζει μία καλύτερη τύχη !! Καθώς και σε όλους μας!! Μπορούμε να τα κάνουμε μαζί αρκεί να το ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΜΕ !!!!

ΤΟΥ ΛΕΥΤΕΡΗ ΚΑΠΩΝΗ
https://www.facebook.com/kostisvaitsis

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια