«ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ & ΑΓΑΠΗΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ


    
«ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ & ΑΓΑΠΗΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΧΑΡΝΩΝ
Συλλογή τροφίμων, ειδών ένδυσης-υπόδησης & παιχνιδιών στο χώρο του Δημαρχείου Ο Δήμος Αχαρνών θέλοντας να στηρίξει τις οικογένειες και τους συνανθρώπους μας που έχουν περισσότερη ανάγκη κατά τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, διοργανώνει «ημέρες προσφοράς και αγάπης».

Ο Δήμος Αχαρνών θέλοντας να στηρίξει τις οικογένειες και τους συνανθρώπους μας που έχουν περισσότερη ανάγκη κατά τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, διοργανώνει «ημέρες προσφοράς και αγάπης». Κατά τις ημέρες αυτές, ο Δήμος καλεί όλους μας, να συμβάλλουμε σε αυτήν την προσπάθεια προσφέροντας τρόφιμα, παιχνίδια, ρούχα, βιβλία και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να προσφέρει χαρά και ζεστασιά σε αυτούς τους συμπολίτες μας και τις οικογένειές τους.
Οι προσφορές θα συγκεντρώνονται καθημερινά στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών από την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στο κτίριο επί της οδού Φιλαδελφείας και ώρες 12:00 έως 20:00. Τα προσφερόμενα είδη θα μοιραστούν δωρεάν την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2132072527 (κ. Δέδε Μαρία) & 2132072468 (κ. Κοσμίδου Σοφία). Επιπλέον μπορείτε να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά στο email: press1@acharnes.gr.

ΠΗΓΗ:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια