Στη Ζωφριά το ένα από τα τέσσερα εργοτάξια του Προαστιακού Δυτικής Αττικής




Εγκρίθηκε η Τεχνική Περιβαλλοντική  Μελέτη (ΤΕ.ΠΕ.Μ.) για την εγκατάσταση και λειτουργία του προσωρινού εργοταξίου στα Άνω Λιόσια για τις ανάγκες κατασκευής του έργου βελτίωσης/αναβάθμισης της λειτουργικότητας του τμήματος Άνω Λιόσια – Μέγαρα στο πλαίσιο της σχετικής Σύμβασης Κατασκευής του έργου.



Click me!

Ο εργοταξιακός χώρος αναπτύσσεται εντός του υφιστάμενου εύρους απαλλοτρίωσης της παλαιάς σιδηροδρομικής γραμμής μεταξύ Σ.Σ. Αγ. Αναργύρων - Σ.Σ. Κορίνθου (περί τη Χ.Θ 21+000), σε ελεύθερη έκταση της ακίνητης περιουσίας του ΟΣΕ (Γεωτεμάχιο 201028), σύμφωνα με τα δημόσια και διαθέσιμα στοιχεία του Μητρώου Ακίνητης Περιουσίας της ΓΑΙΑΟΣΕ (βλ. εικόνα – κίτρινο περίγραμμα).





Η γεωγραφική θέση του εργοταξιακού χώρου είναι στη Δυτική Αττική και συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή των Άνω Λιοσίων, ενώ σύμφωνα με την διοικητική αναδιάρθρωση που προέκυψε με τον ν.3852/2010 (Α΄΄87/2010) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» διοικητικά υπάγεται στο Δήμο Φυλής της Π.Ε. Δυτικής Αττικής στην
Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής. Η συνολική έκταση του εργοταξιακού χώρου έχει συνολικό εμβαδόν Ε = 38.398,64 m2 (περί τα 38 στρ.). 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια