Παραχώρηση από την Περιφέρεια στον Δήμο Φυλής ενός μηχανήματος έργου και μιας αλατιέρας




    Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Αττικής η παραχώρησης χρήσης, χωρίς την καταβολή μισθώματος, του μηχανήματος έργου με αριθ. κυκλ. ΚΥ206 (προωθητής), μάρκας KOMATSU D355A-3, 3 και μίας Αλατιέρας (ανάριθμη),  στον Δήμο Φυλής και για χρονικό διάστημα τριών (3) ετών από την ημερομηνία υπογραφής του Πρωτοκόλλου Παράδοσης – Παραλαβής. 


Click me! 


   Όλες οι δαπάνες κίνησης, συντήρησης, επισκευής, τελών χρήσης και κυκλοφορίας, ασφάλισης του εν λόγω μηχανήματος έργου και της αλατιέρας, για τις έναντι τρίτων ζημίες ή ζημίες που θα προξενηθούν στο μηχάνημα και την αλατιέρα κατά τον χρόνο που θα χρησιμοποιούνται από τον Δήμο, η αμοιβή και ασφάλιση οδηγού - χειριστή θα βαρύνουν τις πιστώσεις του προϋπολογισμού του Δήμου Φυλής, ο οποίος ευθύνεται για την επιμελημένη συντήρησή τους καθ’ όλη την προαναφερθείσα περίοδο. 
   Η Περιφέρεια Αττικής - Π.Ε. Δυτικής Αττικής, δύναται ανά πάσα στιγμή να διενεργεί ελέγχους για την τήρηση των ανωτέρω με εκπρόσωπό της. Ο ανωτέρω Δήμος δεσμεύεται - σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια της παραχώρησης προκύψουν έκτακτες ανάγκες - να διαθέσει το εν λόγω μηχάνημα έργου και την αλατιέρα σε πλήρη λειτουργία και αξιόμαχα, προς την Περιφέρεια Αττικής - Π.Ε. Δυτικής Αττικής, καλύπτοντας πλήρως τη δαπάνη κίνησής τους. Γίνεται ρητή μνεία, ότι η ανωτέρω υποχρέωση του Δήμου, υπάρχει έστω και αν πρόκειται για μη εργάσιμες ημέρες. Στην περίπτωση αυτή, η διάρκεια της παραχώρησης μπορεί να παραταθεί για όσο χρονικό διάστημα διήρκησε η διάθεση του μηχανήματος έργου και της αλατιέρας για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών της Περιφέρειας Αττικής - Π.Ε. Δυτικής Αττικής. 
   Με τη λήξη της παραχώρησης χρήσης το ανωτέρω μηχάνημα έργου και η αλατιέρα θα επιστραφούν στην Περιφέρεια Αττικής - Π.Ε. Δυτικής Αττικής με Πρωτόκολλο Παράδοσης - Παραλαβής σε Τριμελή Επιτροπή. Η Επιτροπή θα αποφανθεί και για τυχόν φθορές του μηχανήματος έργου και της αλατιέρας πέραν της συνήθους χρήσης, οι δε δαπάνες αποκατάστασής τους θα βαρύνουν τον ανωτέρω Δήμο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια