Ο Χαράλαμπος Σιάτρας σχεδόν διπλασιάζει τα απόβλητα που θα δέχεται ο Αποτεφρωτήρας



   Ο Πρόεδρος του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (Ε.Δ.Σ.Ν.Α.), Χαράλαμπος Σιάτρας με σημερινή του απόφαση, 24 Ιουλίου 2024, κάνει τροποποίηση της υπ’ αριθμ. πρωτ. 234048/30.03.2020 Έγκρισης Λειτουργίας (ανανέωσης) της Εγκατάστασης Θερμικής Επεξεργασίας Επικινδύνων Αποβλήτων Υγειονομικών Μονάδων (ΕΑΥΜ) και των προσομοιαζόντων με αυτά,  που βρίσκεται στη θέση Ο.Ε.Δ.Α. Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής του Νομού Αττικής.


Click me!

Τι και αν ο Δήμος Φυλής  έχει αναθέσει στη δικηγόρο παρ' Αρείω Πάγω Χ. Αγγελική τον χειρισμό του θέματος της τροποποίησης της έγκρισης περιβαλλοντικών όρων του έργου _Θερμική Επεξεργασία (αποτεφρωτήρας) Επικίνδυνων Αποβλήτων Υγειονομικών Μονάδων (ΕΑΥΜ) & των προσομοιαζόντων σε αυτά, στην ΟΕΔΑ Δυτικής Αττικής, που εκδικάζεται αυτές τις μέρες, ο κ Σιάτρας με την απόφασή του έκανε προσθήκης νέων κωδικών ΕΚΑ προς διαχείριση στην ΕΑΥΜ . 
  Έτσι λοιπόν η εγκατάσταση θερμικής επεξεργασίας ΕΑΥΜ θα δέχεται προς αποτέφρωση τα κάτωθι απόβλητα με αποτέλεσμα την επιπλέον επιβάρυνση της υγείας των κατοίκων της περιοχής:



Επιπλέον θα μπορεί να γίνεται προσωρινή αποθήκευση των κάτωθι μικροποσοτήτων ΕΑΥΜ που δε δύναται να οδηγηθούν προς αποτέφρωση :



Κατά της παρούσας απόφασης μπορεί να ασκηθεί προσφυγή από όποιον έχει έννομο συμφέρον εντός 15 ημερών από τη δημοσίευση ή την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, ενώπιον του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 227 και 238 του Ν. 3852/10 (ΦΕΚ 87/Α/10).
Μπορεί επίσης να ασκηθεί προσφυγή ενώπιον των τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων εντός 60 ημερών σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας (Ν.2717/99 ΦΕΚ97/Α/99).

Την σχετική απόφαση μπορείτε να τη διαβάσετε Ε Δ Ω 







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια