Τον διακεκριμένο χορευτή Latin Γιώργο Κατάκο βράβευσε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς


Τον κάτοχο Ευρωπαϊκού τίτλου χορευτή Latin, συμπολίτη μας, Γιώργο Κατάκο, βράβευσε την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Στα 8 χρόνια που ασχολείται με την τέχνη του χορού, ο 18χρονος σήμερα Γιώργος, από τα Άνω Λιόσια, έχει καταφέρει να αποσπάσει διακρίσεις, χρυσά μετάλλια και κύπελλα, από τη συμμετοχή του σε σημαντικούς εγχώριους και διεθνείς διαγωνισμούς.




Σημαντικότεροι σταθμοί της καλλιτεχνικής διαδρομής του Γιώργου Κατάκου υπήρξαν οι τίτλοι του Πρωταθλητή Ελλάδος τις χρονιές 2020 και 2021 (Greek Latin Champion), που οδήγησαν την Ελληνική Ομοσπονδία Χορού στην απόφαση, να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ολλανδίας, αλλά και σε διαγωνισμό στην Ιταλία.

Ως επισφράγισμα των δεξιοτήτων του ήρθε η κατάκτηση, μαζί με την παρτενέρ του, της 2ης θέσης στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Blackpool (Vice Champion Blackpool Challenge 2022) που διεξήχθη στην Αγγλία, το 2022.


Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, αφού συνεχάρη τον Γιώργο Κατάκο, του παρέδωσε τιμητική πλακέτα εκ μέρους του Δήμου Φυλής για τις επιτυχίες του, που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του πολιτιστικού κεφαλαίου της περιοχής.


Παρόντες στη βράβευση ήταν ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού η Πάρνηθα Γιώργος Μαυροειδής και η Αναπλ. Δημάρχου Περιουσίας και Προμηθειών Χρυσούλα Κουράση, που ευχήθηκαν στον ταλαντούχο χορευτή να συνεχίσει με την ίδια αφοσίωση να προοδεύει και να διαπρέπει.
  
  Στο πλευρό του ταλαντούχου χορευτή βρίσκονται από τα πρώτα του καλλιτεχνικά  βήματα  οι γονείς του και  όπως ήταν φυσικό δεν έλειπαν από τη βράβευση του από τον δήμαρχο  Χρήστο Παππού. 






 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια