Η θέση των τοπικών ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

 


    Οι τοπικές Ομάδες Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έβγαλαν ανακοινώσεις παίρνοντας θέση για αυτά περί στήριξης του κόμματος σε Δημοτική Παράταξη.

Ακολουθούν οι ανακοινώσεις:

Η ΟΜ Άνω Λιοσίων ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ενημερώνει τα μέλη της ότι κυκλοφορούν διάφορα ψευδή δημοσιεύματα για στήριξη Δημοτικών Παρατάξεων στον Δήμο μας. Η ΟΜ  Άνω Λιοσίων ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ δεν στηρίζει καμία Δημοτική Παράταξη  και τα μέλη μας συμμετέχουν σε αυτές κατά  συνείδηση και με δική τους πρωτοβουλία.

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ζεφυρίου, ενημερώνει τα μέλη της, ότι κυκλοφορούν διάφορα ψευδή δημοσιεύματα για στήριξη Δημοτικών Παρατάξεων στο Δήμο μας.
Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ζεφυρίου, δεν στηρίζει καμία Δημοτική Παράταξη και τα μέλη μας συμμετέχουν σ’ αυτές κατά συνείδηση και με δική τους πρωτοβουλία κι επιλογή, σύμφωνα με απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Δυτικής Αττικής, η οποία έχει αποφασίσει ότι, «όπου δεν υπάρχει Δημοτικός Συνδυασμός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τα μέλη να ενεργήσουν κατά συνείδηση». Υπάρχει και νεότερη απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής, σχετικά με πρόταση στήριξης συγκεκριμένου Δημοτικού Συνδυασμού, που κατατέθηκε από μέλος της Ν.Ε. εκπρόθεσμα, μετά δηλ. την κατάθεση των συνδυασμών στο πρωτοδικείο, η οποία καταψηφίστηκε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια