Σε μια κατάμεστη αίθουσα η Κοπή πίτας των Ο.Μ. του Δήμου Φυλής

 


     Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα οι τοπικές Οργανώσεις Μελών (Ο.Μ.) Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Χασιάς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Μια εκδήλωση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών που κινήθηκε σε προεκλογικό κλίμα εν όψει και των επερχόμενων εκλογών. Μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έκτος από το να διασκεδάσουν άδραξαν την ευκαιρία  και για πολιτικές συζητήσεις.  
  Την αρχή την έκανε ο Συντονιστής του ΣΥΡΙΖ-ΠΣ Ζεφυρίου Τριαντάφυλλος Βαδεβούλης που καλωσόρισε εκτός από τα μέλη και τους γνωστούς και φίλους που ανεξάρτητα από την πολιτική τους τοποθέτηση τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους. 
    Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας του στον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δυτικής Αττικής Γιώργο Τσίπρα που με τη δική του παρέμβαση εντάχθηκε το έργο της δημιουργίας Πάρκου Πρασίνου και Φωτοβολταϊκών στη χωματερή για χρηματοδότηση από το Ταμείο Δημοσίων Επενδύσεων.
   O Βουλευτής  Δυτικής Αττικής Γιώργος Τσίπρας εντυπωσιασμένος από την παρουσία του κόσμου εξέφρασε την πεποίθηση ότι και σε αυτές τις εκλογές οι ψηφοφόροι του δήμου Φυλής θα δώσουν και πάλι  στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υψηλότατα ποσοστά.

   Ας παρακολουθήσουμε στα παρακάτω βίντεο τις ομιλίες των επισήμων αλλά και που αφιέρωσαν το κομμάτι της πίτας που τους αναλογούσε:


































































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια