Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στη Λ. Φυλής για το επόμενο τρίμηνο

 

 Με απόφαση της Τροχαίας Αττικής θα υπάρχει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Φυλής , στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αριστοτέλους και Θρασυβούλου, μέγιστου συνολικού μήκους 300,00μ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Ι.Μ. Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλειστών, περιοχής Δήμου Φυλής, κατά το χρονικό διάστημα από 08.08.2022 έως 07.11.2022, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ομβρίων υδάτων. 
 Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων στην κατεύθυνση προς την Ι.Μ. Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλειστών θα διεξάγεται ως εξής: δεξιά Αριστοτέλους – αριστερά Θρασυβούλου – αριστερά μέχρι τη Λ. Φυλής – δεξιά προς την Ι.Μ. Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλειστών. 

 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ: 
  • Σταδιακή μείωση του ανώτατου ορίου ταχύτητας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, αρχικά σε 50 χλμ/ώρα και τελικά σε 30 χλμ/ώρα σε αποστάσεις 300μ. και 100μ. αντίστοιχα εκατέρωθεν των σημείων που οριοθετούν το χώρου κατάληψης και για όλο το μήκος του. 
  • Απαγόρευση του προσπεράσματος των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο αποκλεισμένο τμήμα της Λ. Φυλής σε απόσταση 200,00μ. εκατέρωθεν των σημείων που οριοθετούν το χώρο κατάληψης και για όλο το μήκος του. 
  • Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης μονόπλευρα ή αμφίπλευρα επί όλων των οδών που αποτελούν τμήματα των παρακαμπτήριων διαδρομών.
Ο ανάδοχος του έργου υποχρεούται καθ' όλη την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών να τοποθετεί και συντηρεί την οδική σήμανση για εκτελούμενα έργα, για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων. 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια