Τα προσωρινά μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας στη Χασιά



  Τα προσωρινά μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης και όμβριων υδάτων κατά μήκος της Λ. Φυλής στη Χασιά θα είναι ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής που θα συνεδριάσει την Τετάρτη, 22-6-2022  στο αμφιθέατρο «Λεωνίδας Ζέρβας», στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.


Το 7ο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης της 13ης Συνεδρίασης : " Έγκριση για την λήψη προσωρινών μέτρων ρύθμισης της κυκλοφορίας για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης όμβριων υδάτων κατά μήκος της Λ. Φυλής, από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Θρασυβούλου έως την διασταύρωση με την οδό Αριστοτέλους, στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς την Ιερά Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλειστών, στο Δήμο Φυλής".

Ο Αντιδήμαρχος κ. Σχίζας Αθανάσιος είχε θέσει υπόψη του Δημοτικού Συμβουλίου στην συνεδρίαση της 27ης Μαΐου  την υπ’αριθμ. 17460/25-05-22 εισήγηση της Τ.Υ. που αναφέρει τα εξής:

Προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα έντονα πλημμυρικά φαινόμενα που δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στην κεντρική οδό Φυλής της Δ.Ε. Φυλής, απαιτείται η αντικατάσταση του υφισταμένου αγωγού ομβρίων με αγωγό μεγαλύτερης διαμέτρου, ώστε να απομακρύνονται γρήγορα τα όμβρια, που λόγω και της μορφολογίας του εδάφους καθίστανται ιδιαίτερα επικίνδυνα για τους κατοίκους και τις περιουσίες τους. 
Η υλοποίηση της μελέτης κατασκευής του αγωγού ομβρίων, μετά την ανακήρυξη του αναδόχου, μας οδηγεί να προβούμε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ώστε να είναι δυνατή η απρόσκοπτη κυκλοφορία των δημοτών αλλά και των επισκεπτών της περιοχής.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια