Χρήστος Παππούς: “Χτίζουμε” ένα ακόμη “τείχος προστασίας” απέναντι στις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής

  

Είχαμε αναφέρει, σε πρόσφατο άρθρο μας, ότι η έντονη βροχόπτωση, που εκδηλώθηκε  την Τρίτη 23 Αυγούστου, δημιούργησε ελάχιστα  προβλήματα στους δρόμους που έχουν ολοκληρωθεί τα αντιπλημμυρικά έργα. Όπως μάλιστα είχε δηλώσει ο   Αντιδήμαρχος  Τεχνικής Υπηρεσίας Θανάσης Σχίζας, επιβεβλημένη είναι η ανάγκη να ξεκινήσουν τα νέα αντιπλημμυρικά στην οδό Πηνειού  και στους κάθετους δρόμους, ένα έργο που εξασφάλισε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς από την Περιφέρεια Αττικής. 



   Το νέο αντιπλημμυρικό έργο που θα “θωρακίσει” περαιτέρω την Ανατολική Λεκάνη των Άνω Λιοσίων (Δροσούπολη, Λεφάντω και Άγιο Γεώργιο) βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας που είχε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λευτέρη Κοσμόπουλο, τη Δευτέρα 29 Αυγούστου στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής. Το έργο αφορά στην κατασκευή διαφόρων ειδών αγωγών ομβρίων και φρεατίων υδροσυλλογής επί των οδών Πηνειού, Καραϊσκάκη και Αιγαίου Πελάγους, καθώς και επί της οδού Πίνδου, με παράλληλη ανακατασκευή του οδοστρώματος και των πεζοδρομίων.


 
  Κατά τη διάρκεια της συνάντησης των κ. Παππού και  Κοσμόπουλου , στην οποία συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σχίζας και ο Ειδικός Συνεργάτης Δημάρχου Γιάννης Λιάκος, συζήτησαν επίσης για τα υπόλοιπα έργα που εκτελεί η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και έχουν ενταχθεί σε προγράμματα χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Αττικής και το ΕΣΠΑ. Μετά τη λήξη της συνάντησης εργασίας πραγματοποιήθηκε αυτοψία στα έργα των νέων Βρεφονηπιακών Σταθμών, που υλοποιούνται σε Δροσούπολη, Ζεφύρι και Δημοτική Κοινότητα Φυλής (Ζαϊτό). 
 “Ένα ακόμη μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο ξεκινά άμεσα στο Δήμο με τη στήριξη της Περιφέρειας, με την ολοκλήρωση του οποίου “χτίζουμε” ένα ακόμη “τείχος προστασίας” απέναντι στις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής που εντείνονται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας” τόνισε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς. “Ενημερώσαμε τον κ. Κοσμόπουλο για την πρόοδο των εργασιών και των υπολοίπων έργων και θέσαμε τους άξονες επέκτασης της συνεργασίας μας, η οποία ήδη είναι εξαιρετική και απολύτως εποικοδομητική για τον Δήμο Φυλής. Προχωράμε και κάνουμε το καλύτερο για τον Δήμο μας”, κατέληξε ο Χρήστος Παππούς.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια