Θανάσης Σχίζας: Παρεμβάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων (βίντεο)

 


  Μεγάλες ή μικρές παρεμβάσεις πραγματοποιούνται σε όλο τον Δήμο Φυλής με κάποιες από αυτές να βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ενώ κάποιες άλλες όχι. Στην εναέρια βιντεοσκόπηση για τον εξωραϊσμό της Περιφερειακής Αιγάλεω ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το παρκάκι κυκλοφοριακής αγωγής που έχει φτιαχτεί στο Πανόραμα να φιλοξενεί αρκετούς επισκέπτες. 
   Το paraponofylis.blogspot.com απευθύνθηκε στον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας, Θανάση Σχίζα, να μας πει για το έργο που έχει γίνει στο σημείο. 
   Όπως μας ανέφερε το συγκεκριμένο έργο έχει ολοκληρωθεί κατά τα 2/3 και εκτός του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής έχει κατασκευαστεί σε διπλανό χώρο και ένας εικονικός στίβος, ένα mini γήπεδο ποδοσφαίρου και διάφορα παιχνίδια που παίζαμε μικροί στις γειτονιές. Το έργο θα ολοκληρωθεί με την ανακατασκευή των χώρων που βρίσκεται ανάμεσα τους για να μπορούν να τα χαίρονται οι μικροί αλλά και να θυμούνται τα παιδικά τους χρόνια οι μεγαλύτεροι. 
   Οι εργαζόμενοι στην Τεχνική Υπηρεσία ετοιμάζουν καθημερινά μελέτες για έργα σε κάθε γειτονιά  που βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων, όπως έγινε πρόσφατα στην πλατεία Συριανού η οποία εξοπλίστηκε με 10 νέα καλαίσθητα παγκάκια. Ας μην ξεχνάμε το μεγάλο έργο που εξασφάλισε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, του εξωραϊσμού σε 17 πλατείες, που βρίσκεται  σε πλήρη εξέλιξη, αλλά και αυτό για την ανακατασκευή δρόμων με μεγάλη κλίση. 

Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες από τα σημεία:















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια