Άλλαξαν όψη γειτονιές στη Χασιά

 


 Με την ανακατασκευή δέκα δρόμων μεγάλων κλίσεων ο  Δήμος Φυλής άλλαξε την όψη σε αυτές της περιοχές της Χασιάς. Με μία μελέτη που εκπόνησε η Τεχνική Υπηρεσία και το έργο να υλοποιείτε με ίδιους πόρους του Δήμου Φυλής σε δέκα δρόμους στην Δημοτική Κοινότητα Φυλής. Τους συγκεκριμένους δρόμους η φθορά του χρόνου τους είχε κάνει δύσβατους και με κύριο γνώμονα την ασφαλή μετακίνηση πεζών και οχημάτων ο Δήμος Φυλής προχώρησε στην ανακατασκευή τους. Με το έργο αυξήθηκε κάθετα η λειτουργικότητα των συγκεκριμένων δρόμων (μπετόδρομοι) και αναβαθμίστηκαν αισθητικά οι εν λόγω γειτονιές.



“Συνεχίζουμε σταθερά τη συντήρηση και επέκταση του οδικού δικτύου στην πόλη μας   με στόχο την ασφάλεια των δημοτών και των επισκεπτών του Δήμου μας αλλά και την  περαιτέρω αναβάθμιση της πόλης μας” υπογραμμίζει ο Χρήστος Παππούς.

 Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τ.Υ. Θανάσης Σχίζας, τόνισε σχετικά :“Το συγκεκριμένο έργο, με δεδομένο το δύσκολο φυσικό ανάγλυφο της περιοχής, άλλαξε αισθητά τη φυσιογνωμία αλλά και τους όρους ασφάλειας και διέλευσης κατοίκων και οχημάτων. Το ίδιο φυσικό ανάγλυφο έχουμε και στη Ζωφριά, όπου επίσης έχουν ξεκινήσει τα έργα ανακατασκευής δρόμων με μεγάλη κλίση”.











Δείτε φωνογραφίες πως ήταν πριν και πως μεταμορφώθηκαν  μετά:

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια