Επιχείρηση "Σκούπα" στον Δήμο Φυλής

 



  Στο Δήμο Φυλής  αμέτρητα είναι τα αδόμητα οικόπεδα με αποτέλεσμα κάθε άνοιξη να γεμίζουν με ξερόχορτα. Η αδιαφορία των ιδιοκτητών αλλά και των κατοίκων να καθαρίσουν το όμορο οικόπεδο της οικίας τους αναγκάζει το Δήμο Φυλής σε έναν αγώνα δρόμου ώστε να τα καθαρίσει και να θωρακίσει την περιοχή από τον κίνδυνο πυρκαγιάς.
   Έτσι και φέτος με την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου μέρους  της αποψίλωσης ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος  Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλης Οικονομάκης, βάζει μπροστά την "επιχείρηση σκούπα", όπως χαρακτηριστικά την ανέφερε. Με το διαθέσιμο προσωπικό να είναι απασχολημένο, τους δύο προηγούμενους μήνες, στις αποψιλώσεις η "επιχείρηση σκούπα" που ξεκίνησε και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες, Άνω Λιόσια-Ζεφύρι-Χασιά, σκοπό έχει την απομάκρυνση των περισσότερων απορριμμάτων που είχαν συγκεντρωθεί. 
  Το μεγάλο στοίχημα είναι η "επιχείρηση σκούπα" να ολοκληρωθεί πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές των εργαζομένων για να μπει η πόλη στους κανονικούς της ρυθμούς με την καθημερινή συλλογή των απορριμμάτων αλλά και την απομάκρυνση τους όπου εντοπίζεται συσσώρευση.  


















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια