Αρχίζουν οι εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς Άνω Λιοσίων



 Ξεκινούν οι αιτήσεις και η κατάθεση των απαραίτητων δικαιολογητικών, για τις εγγραφές και τις επανεγγραφές στους παιδικούς και βρεφικούς σταθμούς του Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ» Δήμου Φυλής για το σχολικό έτος 2022 – 2023, θα ξεκινήσουν την Τρίτη 02-05-2022 και θα λήξουν την Τρίτη 31-05-2022 αποκλειστικά με ηλεκτρονική υποβολή.
• Στους Βρεφικούς Σταθμούς εγγράφονται παιδιά από ηλικία 6 μηνών έως 2,5 ετών. 
• Στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Ολοκληρωμένης Φροντίδας εγγράφονται παιδιά από ηλικία 8 μηνών έως την ηλικία που εγγράφονται στην υποχρεωτική διετή προσχολική εκπαίδευση. 
• Στους Παιδικούς Σταθμούς εγγράφονται παιδιά από ηλικία 2,6 ετών έως την ηλικία που εγγράφονται στην υποχρεωτική διετή προσχολική εκπαίδευση.

AΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
1. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης τελευταίου εξαμήνου.
2. Για εργαζόμενους γονείς πρόσφατη βεβαίωση εργοδότη ότι είναι εργαζόμενοι ή πρόκειται να εργασθούν εντός μηνός από την υποβολή της αίτησης εγγραφής.
3. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες χρειάζεται αντίγραφο Βεβαίωσης Έναρξης Επιτηδεύματος από την εφορία.
4. Για τους άνεργους γονείς, Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή Κάρτα Ανεργίας σε ισχύ.
5. Βεβαίωση υγείας του παιδιού από τον Παιδίατρο.
6. Την πρώτη σελίδα του Βιβλιαρίου Υγείας του παιδιού, με το ονοματεπώνυμό του καθώς και τις σελίδες με τα εμβόλια που προβλέπονται, αναλόγως της ηλικίας του παιδιού, (απαραίτητα να φαίνεται το αποτελέσματα φυματινοαντίδρασης – mantoux το οποίο ισχύει για δύο χρόνια).
Τα παιδιά που θα φιλοξενηθούν στους παιδικούς/βρεφικούς σταθμούς θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένα και σημειώνεται ρητά ότι δεν γίνονται δεκτά εκείνα τα παιδιά, των οποίων οι κηδεμόνες ακολουθούν καθ’ οιονδήποτε τρόπο, αντι-εμβολιαστικές πρακτικές.
7. Εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογικού έτους 2020 για τον υπολογισμό της μοριοδότησης.
8. Φωτοτυπία παραστατικού Δ.Ε.Η. ή Ο.Τ.Ε. τελευταίου τριμήνου ή άλλο έγγραφο υποχρεωτικά στο όνομα ενός εκ των δύο γονέων.

ΜΗΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΟΝΕΩΝ (ΤΡΟΦΕΙΑ) 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια