Οι αφανείς ήρωες του Δήμου Φυλής

 




  Το φετινό καλοκαίρι άφησε εικόνες καταστροφής σε πολλά σημεία της Ελλάδας με τις φωτιές να καταστρέφουν και να καταπίνουν επί πολλές μέρες καταπράσινες εκτάσεις. Εικόνες που ευτυχώς δε τις βιώσαμε στη δική μας περιοχή, μιας και οι αφανείς ήρωες που συμμετείχαν στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Φυλής ήταν πάντα εκεί σε κάθε εκδήλωση πυρκαγιάς ώστε να την περιορίσουν και να την σβήσουν άμεσα. Σε αυτό συνέβαλε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς που φρόντιζε έγκαιρα να έχουν τα απαραίτητα μηχανήματα, αλλά και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Μιχάλης Οικονομάκης με τη σωστή διαχείριση και διασπορά των δυνάμεων. 
   Αυτοί οι λιγοστοί αφανείς ήρωες δίνουν αυτή την εποχή ακόμη μία μάχη , που δεν είναι άλλη από τον καθαρισμό της πόλης, που τον είχαν αφήσει σε δεύτερη μοίρα.  Καθαρισμοί φρεατίων αλλά και απομάκρυνση απορριμμάτων που είχαν συσσωρευτεί σε διάφορα σημεία αρχίζουν να απομακρύνονται, ώστε να προλάβουν τις φθινοπωρινές μπόρες. Πρωταρχικός  στόχος  της προηγούμενης εβδομάδας ήταν οι γειτονιές δίπλα στα σχολεία  καθώς και οι προαύλιοι χώροι αυτών, για να συνεχίσουν από σήμερα στις υπόλοιπες γειτονιές της πόλης.  
   Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι λίγο για αυτούς τους ανθρώπους που καθημερινά έχουν να αντιμετωπίσουν την ασυδοσία αρκετών από εμάς αλλά και για τις μελλοντικές μάχες με πλημμυρικά φαινόμενα αλλά και με  τις χιονοπτώσεις για να μην τεθούν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και περιουσίες. 
  Ακολουθούν φωτογραφίες από τις καθημερινές μάχες που δίνουν αυτή την εποχή:







































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια