Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας η κηδεία του Βασίλη Φιλώρα

   
 Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα το μεσημέρι, συγγενείς και φίλοι, στον εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στα Άνω Λιόσια.






 Μέσα σε κλίμα βαθύτατης οδύνης έγινε δημοσία δαπάνη η κηδεία του εθελοντή παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, που έφτασε κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο. 


Στην είσοδο του ναού  την  υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς όπου και  την συνόδευσε στην τέλεση της εξοδίου ακολουθίας. 



 Μεταξύ άλλων στην κηδεία παραβρέθηκαν από την πλευρά της κυβέρνησης η υφυπουργός  Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής, Δόμνα Μιχαηλίδου, ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Νίκος Πέππας , ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αναπτυξιακής Φυλής Σταμάτης Πουλής, ο Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου καθώς και  πλήθος κόσμου.




Όπως έγινε  γνωστό πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε , κατά την εισαγωγική του τοποθέτηση στο υπουργικό συμβούλιο,  πως θα δοθεί σύνταξη στη σύζυγο και τα παιδιά του εθελοντή δασοπυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα, που έχασε τη ζωή του στη φωτιά της Αττικής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια