Φανταστικά δώρα έλαβαν οι μαθητές των παιδικών σταθμών Ζεφυρίου

 



    Μπορεί οι Χριστουγεννιάτικες μέρες που έρχονται να είναι πρωτόγνωρες αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Πρόεδρο Γιώργο Κουρκουλο και το προσωπικό  των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Ζεφυρίου να μεταφέρουν την εορταστική ατμόσφαιρα στην καρδιά των λιλιπούτειων μαθητών των σταθμών. 
  Η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα  για τους μαθητές ξεκίνησε  το πρωί της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου από το 2ο παιδικό σταθμό, που κατόπιν τηλεφωνικών ραντεβού και τηρώντας όλα τα μέτρα προφύλαξης για την αντιμετώπιση της πανδημίας, κλήθηκαν να παραλάβουν τα δώρα τους. Δώρα που είχε φροντίσει έγκαιρα να προμηθευτεί ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Γιώργος Κούρκουλος και οι εκπαιδευτικοί των παιδιών να τα προετοιμάσουν, βάζοντας τη Χριστουγεννιάτικη νότα, να τα διανείμουν στους  μαθητές τους.  Η διανομή συνεχίστηκε την Τετάρτη στα παιδιά του βρεφικού σταθμού και θα ολοκληρωθεί με τους μαθητές του 1ου παιδικού σταθμού την Πέμπτη και την Παρασκευή. 
  Οι εκπαιδευτικοί φρόντισαν όλο το διάστημα που είναι κλειστεί οι σταθμοί να είναι σε καθημερινή επαφή με τους μαθητές τους ενώ το υπόλοιπο προσωπικό  προετοιμάζει τους σταθμούς να υποδεχθεί του λιλιπούτειους μαθητές μόλις αρθούν τα περιοριστικά μέτρα.

Ακολουθούν φωτογραφίες από τη Χριστουγεννιάτικη παράδοση των υπέροχων δώρων που λαμβάνουν  οι μαθητές:















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια