Μιχάλης Οικονομάκης : Αργύρης και Ζωή ευθύνονται για την μη κατεδάφιση του καταπατημένου ακινήτου στο Πανόραμα

 



   Συνεχίζεται χωρίς τέλος το σήριαλ με το καταπατημένο από το 2001 οικόπεδο του Δήμου Φυλής από τους πρώην ιδιοκτήτες του.  Ενώ έχουν βγει οι σχετικές δικαστικές αποφάσεις και ο Δήμος Φυλής είχε προχωρήσει στη διοικητική τους αποβολή από το ακίνητο που υπάρχει μέσα στο οικόπεδο παρόλα αυτά δεν προχώρησε στη κατεδάφιση του ακινήτου, με αποτέλεσμα να ξανά έχει γίνει κατάληψη του ακινήτου, σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων. 

  Για το  εύλογο ερώτημα των κατοίκων γιατί δεν προχώρησε ο δήμος στην κατεδάφιση του ακινήτου με αποτέλεσμα να ξαναγίνει κατάληψη από τους καταπατητές, απευθυνθήκαμε στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Μιχάλη Οικονομάκη ο οποίος μας ενημέρωσε ότι την όλη υπόθεση την έχει αναλάβει ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φυλής Αργύρης Αργυρόπουλος.  Όπως  είχε γίνει γνωστό  ότι κατά την διαδικασία της διοικητικής αποβολής δεν μπόρεσε να προχωρήσει η κατεδάφιση του ακινήτου γιατί δεν είχε φροντίσει ο κύριος Αργυρόπουλος να έχει την άδεια κατεδάφισης. Ενώ στη συνέχεια μας ενημέρωσε ότι αν και είχε βγει η σχετική άδεια από την Τεχνική Υπηρεσία σε συνεργασία και με τη Πολεοδομία και όλα ήταν έτοιμα ώστε να γίνει η κατεδάφιση ζητήθηκε από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου δεκαήμερη παράταση.  Στη ερώτησή μας για ποιο λόγο ζητήθηκε αυτή η παράταση και γιατί ενώ έχει παρέλθει πάνω από ένας μήνας από τότε, μας απάντησε ότι δε γνωρίζει μιας και ασχολείται ο Γ.Γ. Αργύρης Αργυρόπουλος με το συγκεκριμένο θέμα. 

   Μετά από αυτά που μας ενημέρωσε ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Οικονομάκης νέα ερωτήματα δημιουργούνται προς τον κ. Αργυρόπουλο:

  • Με ποια ιδιότητα παρέμβηκε η πρώην Πρόεδρος της Βουλής  Ζωή Κωνσταντοπούλου ;
  • Για ποιο λόγο ζήτησε τη δεκαήμερη παράταση εκτέλεσης της κατεδάφισης;
  • Γιατί ένα μήνα μετά τη λήξη της παράτασης δεν έχει εφαρμοστεί   η κατεδάφιση;
  • Ποιες ενέργειες έκανε για να εξασφαλίσει την περιουσία του Δήμου;
  • Ποιες  ενέργειες εφαρμόστηκαν  για να μην ξαναγίνει κατάληψη του ακινήτου;
Τις όποιες απαντήσεις θελήσει να δώσει ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Φυλής Αργύρης Αργυρόπουλος η σελίδα μας θα τις δημοσιοποιήσει  για την ενημέρωση των κατοίκων του Πανοράματος. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια