Αίσιο τέλος στον απεγκλωβισμό ατόμων από το χιόνι στη Πηγή.


  Αίσιο τέλος είχε λίγο μετά τις  2 τα ξημερώματα ο απεγκλωβισμός ατόμων καθώς και των πυροσβεστών που είχαν πάει να τους βοηθήσουν, από τα συνεργεία του Δήμου Φυλής.  Για τον κόσμο που είχε εγκλωβιστεί από τα χιόνια στην οδό Φυλής-Δερβενοχωρίων στο ύψος της Πηγής, κατά τις απογευματινές ώρες, είχε σπεύσει στο σημείο όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά  κόλλησε και αυτό στα χιόνια.
  Το βράδυ της Δευτέρας 30 Δεκεμβρίου ενημερώθηκε και ο Δήμος Φυλής ώστε να συμβάλει και με τις δικές τους δυνάμεις για τον απεγκλωβισμό των ατόμων. Εκτός από το χιόνι που ξεπέρασε το μισό μέτρο, υπήρχαν και σπασμένα δέντρα που έκαναν το έργο των διασωστών ακόμη πιο δύσκολο ώστε να μπορέσουν να τους προσεγγίσουν.  
  Τελικά μετά από πολύωρες προσπάθειες με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας -Πολιτικής Προστασίας Μιχάλη Οικονομάκη, κατόρθωσαν τα ειδικά μηχανήματα του Δήμου Φυλής και της Περιφέρειας Αττικής να φτάσουν στο σημείο και να οδηγήσουν τους εγκλωβισμένους πίσω με ασφάλεια.
    Νεότερες πρωινές πληροφορίες αναφέρουν ότι αγνοείται ακόμη ένα άτομο και ότι με το πρώτο φως της ημέρας έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του.
   Ακολουθούν φωτογραφίες που μας έστειλε ο Γιάννης Λιάκος ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού που συμμετείχε στην επιχείρηση εντοπισμού και απεγκλωβισμού των ατόμων:







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια