Συμβαίνει τώρα!


    Απεγκλωβισμός οχημάτων αλλά και οχήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  επιχειρείται αυτήν την ώρα από μηχανήματα του Δήμου Φυλής στη θέση Πηγή. Για το απεγκλωβισμό των οχημάτων και των πυροσβεστών κατευθύνονται προς τα εκεί εκχιονιστικά μηχανήματα του Δήμου Φυλής,της Περιφέρεια Αττικής καθώς και ένας φορτωτής, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας και  Πολιτικής Προστασίας, Μιχάλη Οικονομάκη.
   Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν εκεί με την πυκνή χιονόπτωση δυσχεράνουν το έργο των διασωστών, με το ύψος του χιονιού να φτάνει σε ορισμένα σημεία μέχρι το ένα μέτρο, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες.
    Από την πρώτη στιγμή που η "Ζηνοβία" άρχισε να δείχνει τις διαθέσεις της ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς με τους συνεργάτες του εγκαταστάθηκαν στο δημαρχείο Φυλής "Νικόλαος Λιάκος"  για το καλύτερο συντονισμό των εκχιονιστικών μηχανημάτων.
 Για οτιδήποτε βοήθεια χρειάζονται οι Δημότες μπορούν να επικοινωνούν με τον πενταψήφιο αριθμό 15691. Επίσης παρακαλούνται οι οδηγοί να προσέχουν που  παρκάρουν τα ΙΧ τους για να μην δυσχεραίνουν το έργο των Εκχιοντιστικών.
Περισσότερη ενημέρωση  σε λίγο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια