Την άμεση εκκίνηση των έργων στο γήπεδο των Άνω Λιοσίων συμφώνησαν ο Γιώργος Βασιλειάδης με τον Μάκη Αγγελόπουλο

Την άμεση εκκίνηση των έργων στο γήπεδο των Άνω Λιοσίων συμφώνησαν ο Γιώργος Βασιλειάδης με τον Μάκη Αγγελόπουλο, κατά τη σύσκεψη κορυφής στα γραφεία της ΓΓΑ το μεσημέρι της Δευτέρας (03/06).
Συμφωνία προέκυψε, όπως προβλεπόταν, μεταξύ του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη και του μεγαλομέτοχου της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλου για την παραχώρηση του κλειστού των Λιοσίων στην «Ένωση».
Οι δυο πλευρές είχαν μεταξύ τους συνάντηση το μεσημέρι της Δευτέρας (03/06), μέσω της οποίας διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, με την ΑΕΚ πλέον να είναι έτοιμη να εισέλθει στο νέο της «σπίτι».
Μάλιστα, υπήρξε δέσμευση του Γιώργου Βασιλειάδη για την άμεση εκκίνηση των έργων, προκειμένου το γήπεδο να είναι είναι σε θέση να φιλοξενήσει τους «κιτρινόμαυρους» πριν την έναρξη της επόμενης σεζόν.
Παράλληλα, στη σύσκεψη κορυφής συμφωνήθηκε να υπάρξει οδικός χάρτης για την υλοποίηση του μεγάλου πρότζεκτ της ΑΕΚ στην περιοχή, ενώ φυσικά δεν παραλείφθηκαν και όλα τα σημαντικά ζητήματα για τις εργασίες που αναμένεται να γίνουν στο κλειστό γήπεδο.
Μετά το τέλος της συνάντησης, μάλιστα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού προέβη και σε σχετικές δηλώσεις, εκφράζοντας τη χαρά του για την υλοποίηση του πρότζεκτ.
«Συζητήθηκε σήμερα και συμφωνήθηκε ο οδικός χάρτης για τον τελικό στόχο αυτού του μεγάλο πρότζεκτ. Είναι το πρώτο μεγάλο πρότζεκτ μεταολυμπιακής αξιοποίησης αθλητικής περιουσίας του δημοσίου.
Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, υπάρχει κοινή αντίληψη και θα προχωρήσουμε με τον γρηγορότερο δυνατόν τρόπο. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, γιατί υλοποιείται ένα σχέδιο για όλες τις πρώην ολυμπιακές εγκαταστάσεις.
Το πρότζεκτ στα Άνω Λιόσια έρχεται μετά την ολυμπιακή αθλητική μαρίνα της Καλλιθέας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που έχουμε βρει συνοδοιπόρους σε αυτή την προσπάθεια και αυτή είναι η ΑΕΚ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασιλειάδης.
Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τις δηλώσεις  του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη και του μεγαλομέτοχου της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλου


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάκη Αγγελόπουλου:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια