Γιώργος Αβράμης: Έρχεται η Νέα Εποχή στο Δήμο μας.


    Αθήνα, 4 Ιουνίου 2019
 

          Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,
Ένας όμορφος αγώνας, μόλις τελείωσε!
Ένας αγώνας, με κέρδος τη Δημοκρατία
και κερδισμένη την πόλη μας!
     Ευχαριστούμε τους  συμπολίτες μας, οι οποίοι επικύρωσαν και στήριξαν έμπρακτα, με την ψήφο τους       την απόφασή μας να συμπράξουμε με την ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και τον Δήμαρχο των έργων, Χρήστο Παππού.
   Ως επικεφαλής της παράταξης ΕΥΠΟΛΙΣ, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με ψήφισαν και με             όρισαν δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, για την επόμενη τετραετία. Επίσης,                       ευχαριστώ και όλους τους συνδημότες μου, για τους οποίους δεν ήμουν, ούτε εγώ αλλά ούτε και η  ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, επιλογή τους και να τους ζητήσω να μείνουν κοντά μας, με εποικοδομητική κριτική στις μεγάλες προκλήσεις, οι οποίες έρχονται στον Δήμο μας.
Χρειάζονται όλοι, σε αυτήν την προσπάθεια.  Δεν περισσεύει κανείς!
    Τέλος, χρωστάω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου, από όλες τις παρατάξεις, οι οποίοι μαζί δώσαμε έναν τίμιο και πολιτισμένο αγώνα.

#με ρεαλισμό, #με αποφασιστικότητα, #με γνώση & #με καρδιά
Δεσμεύομαι ότι θα προχωρήσουμε τον Δήμο βήματα μπροστά, με γνώμονα το κοινό καλό και με μπροστάρη τον Δήμαρχο των έργων Χρήστο Παππού!
   Οι συμπολίτες μας είναι τώρα συμπρωταγωνιστές, στην ΜΟΝΗ μεγάλη κίνηση ενότητας για να χτίσουμε την πόλη που όλοι θέλουμε!
Γιατί κανείς δεν μπορεί μόνος! Γιατί χρειάζεται η ειλικρινής προσπάθεια ΌΛΩΝ!
Έτσι θα ξημερώσει μια νέα ημέρα για τον τόπο μας, τα παιδιά μας και τις οικογένειές μας.
Έρχεται η Νέα Εποχή στο Δήμο μας.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια