Μια εικόνα χίλιες......σκέψεις.


  H  παραπάνω φωτογραφία όπως αναρτήθηκε σε σελίδα του facebook το απόγευμα του Σαββάτου 1 Ιουνίου δείχνει μια παρέα φίλων σε ταβέρνα στα Σπάτα. Σίγουρα στους περισσότερους θα κάνει εντύπωση πως Πατούλης και Μπουραΐμης βρέθηκαν στην ίδια παρέα.
  Κρατάμε λοιπόν αυτή τη φωτογραφία γιατί ανάμεσα στους εικονιζόμενους μπορεί να υπάρχουν τα τρία από τα εφτά μέλη της νέας εκτελεστικής  επιτροπής του ΕΔΣΝΑ, που θα προκύψουν μετά τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών και την ολοκλήρωση των διαδικασιών.
  Η εκτελεστική επιτροπή του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής αποτελείται από τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου (Περιφερειάρχης Αττικής) ως πρόεδρο και έξι (6) μέλη, τα οποία εκλέγονται με την απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των μελών του διοικητικού συμβουλίου.    Δύο (2) τακτικά μέλη εκλέγονται μεταξύ όσων υποδεικνύονται από τους εκπροσώπους της περιφέρειας και τα άλλα τέσσερα (4) τακτικά εκλέγονται μεταξύ όσων υποδεικνύονται από τους εκπροσώπους των δήμων (ΠΕΔΑ).
   Όπως λέει η γνωστή παροιμία "των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν"  μιας και η ολοκλήρωση των εκλογικών διαδικασιών  θα πραγματοποιηθούν τους μήνες Οκτώβριο και   Νοέμβριο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια