Ξεκίνησε η τοποθέτηση λαμπτήρων LED στο Ζεφύρι




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

              Ξεκίνησε η τοποθέτηση λαμπτήρων LED στο Ζεφύρι


Με εντατικούς ρυθμούς προχωρά η ενεργειακή αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού σε όλους τους δρόμους των Άνω Λιοσίων και του Ζεφυρίου. Μετά τη Ζωφριά και το Πανόραμα συνεργεία της εργολήπτριας εταιρείας, υπό τις οδηγίες του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων και Υποδομών Θανάση Σχίζα, ο οποίος είναι σε ανοιχτή γραμμή για το θέμα με το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, ξεκίνησαν την τοποθέτηση λαμπτήρων LED στη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου.
Την ικανοποίησή του για την πορεία υλοποίησης του έργου εξέφρασε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς ο οποίος έκανε αυτοψία στο Ζεφύρι τη δεύτερη ημέρα των εργασιών και εισέπραξε τα θετικά σχόλια δημοτών για την θεαματική βελτίωση στο φωτισμό της περιοχής.
«Οι πρωτοβουλίες μας στον ενεργειακό τομέα έχουν αναγνωριστεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχουν βραβευτεί από καταξιωμένους θεσμούς και φορείς. Όμως για εμάς η μεγαλύτερη επιβράβευση και το καλύτερο βραβείο, είναι η ενθάρρυνση που μας δίνουν οι δημότες, να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το έργο μας.  Η ενεργειακή αναβάθμιση και η θεαματική βελτίωση του οδοφωτισμού στο Ζεφύρι είναι γεγονός. Προχωρούμε μαζί και αλλάζουμε μέρα με τη μέρα το Ζεφύρι έχοντας ως επίκεντρο της πολιτικής μας την βελτίωση της καθημερινότητας και των δημοτών μας και την αναβάθμιση της περιοχής μας» τονίζει  ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
«Η ριζική αναβάθμιση του φωτισμού στην περιοχή είναι γεγονός. Με την ολοκλήρωση του έργου θα έχουμε στο Ζεφύρι περισσότερο φως, όπως διαχρονικά ζητούσαν οι δημότες και υλοποίησε η Διοίκηση του Χρήστου Παππού»  υπογραμμίζει ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων  Θανάσης Σχίζας.
«Μια ακόμη δέσμευση του Δημάρχου μας πήρε σάρκα και οστά. Η ριζική αναβάθμιση του οδικού ηλεκτροφωτισμού στο Ζεφύρι έγινε πράξη και αυτό το βλέπουν και το επικροτούν καθημερινά οι κάτοικοι της περιοχής και όχι μόνο. Είναι ένα έργο που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και συμβάλει στην ασφάλεια της περιοχής. Είναι ένα ακόμη έργο στα πολλά που κάνουμε καθημερινά στο Ζεφύρι» επισημαίνει ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος.
«Ήδη έχουν τοποθετηθεί λαμπτήρες led περίπου στο 20% της έκτασης του Ζεφυρίου ενώ τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώσαμε τις εργασίες αναβάθμισης του οδοφωτισμού σε Ζωφριά και Πανόραμα. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του έργου στο Ζεφύρι, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας δηλαδή, ξεκινάμε την αναβάθμιση του φωτισμού στο Τσουκλίδι» αναφέρει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Θανάσης Σχίζας.
 «Πέρα από τη θεαματική βελτίωση του οδοφωτισμού, που φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού έχουμε και ραγδαία μείωση του ετήσιου κόστους συντήρησης του Δημοτικού φωτισμού αφού η συγκεκριμένη τεχνολογία φωτιστικών σωμάτων έχει πολυετή διάρκεια ζωής αλλά και χαμηλό κόστος λειτουργίας » σημειώνει ο Αντιδήμαρχος Ύδρευσης και Ηλεκτροφωτισμού Μαρίνος Σαρλάς.
Το μεγάλο ενεργειακό έργο στο Ζεφύρι ξεκίνησε την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου και οι πρώτες γειτονιές που αναβαθμίστηκαν ενεργειακά είναι στην κυριολεξία λουσμένες στο φώς. Οι εργασίες ξεκίνησαν από τα σύνορα της Δημοτικής Ενότητας με το Γεροβουνό και προχωρούν με γρήγορο ρυθμό προς το κέντρο της πόλης καλύπτοντας όλες τις κάθετες και παράλληλες οδούς που είναι εγκατεστημένοι στύλοι ηλεκτροφωτισμού της ΔΕΗ.
Το έργο γίνεται με μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας και χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια