Το ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ συναντά το νεοσύστατο κι ελπιδοφόρο κύκλο ομιλιών / συζητήσεων


   Το ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ συναντά την Παρασκευή 01.03.2019 και ώρα 19:00 το νεοσύστατο κι ελπιδοφόρο κύκλο ομιλιών / συζητήσεων που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων. Η προσπάθεια συμπολιτών μας να εφοδιαστούν με γνώση και να χαρούν την ομορφιά της κοινότητας μας αγγίζει και μας αφορά. Είναι μια αξιέπαινη κίνηση του συλλόγου του 4ου Δημοτικού, που βοηθά όλους εμάς να μοιραστούμε εμπειρίες, να συνεργαστούμε, να επικοινωνήσουμε να θωρακίσουμε πολυεπίπεδα τις οικογένειές μας. Θεμελιώνουμε, όλοι μαζί, την αυριανή μας πατρίδα. Είναι αδύνατο να το καταφέρουμε ως άτομα. Είναι βέβαιο ότι θα πετύχουμε αν προβληματιστούμε ως μικροκοινωνία γονιών, δασκάλων, παιδιών, ενοριτών και καταφέρουμε να προσανατολιστούμε σε αγαθές επιλογές. 
   Η συζήτηση / παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στον υπόγειο πολυχώρο του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Άνω Λιοσίων. Θα μας απασχολήσει το θέμα «Παιδιά online, γονείς σε απόγνωση». Ο π. Γεώργιος Βασιλείου, Μηχανικός Η/Υ, M.Sc. Πληροφορικής, Θεολόγος θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε την ψηφιακή συμπεριφορά των παιδιών μας και να διαμορφώσουμε το «οικογενειακό μοντέλο νέων τεχνολογιών» με σύνεση και μεθοδικότητα.
   Είναι μια ευκαιρία όλοι όσοι αναπαύονται στην παρέα του ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΗΛΙΚΩΝ να ανταλλάξουν απόψεις με τον ομιλητή και τους συνακροατές για ένα θέμα που ταλανίζει όλες ανεξαιρέτως τις σύγχρονες οικογένειες. Είναι ίσως η νέα έκφραση του χάσματος των γενεών.
Θα χαρούμε ιδιαίτερα να υποδεχτούμε μαζί σας τους γονείς και τους δασκάλους του 4ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια