Απάντησε στους συκοφάντες περί Χριστουγεννιάτικου Στολισμού ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απάντησε στους συκοφάντες περί Χριστουγεννιάτικου Στολισμού  ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς
Με δυο κουβέντες απάντησε σε κείνους που ήθελαν μίζερη την πόλη κατά την εορταστική περίοδο ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Κάποιο ενοχλήθηκαν που και οι τρεις πόλεις  Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής είναι καταφώτιστες και καλαίσθητα στολισμένες για τις γιορτές των Χριστουγέννων κι επιδόθηκαν, όπως το συνηθίζουν  σε ψευδή δημοσιεύματα, που αναφέρουν ότι ο κόσμος πεινάει  και ο Δήμος αγοράζει στολίδια.
Η πραγματικότητα φυσικά είναι πολύ διαφορετική καθώς οι αποθήκες της Κοινωνικής Υπηρεσίας με τη λήξη του προϋπολογισμού του 2018 είναι ασφυκτικά γεμάτες και ο Δήμος Φυλής είναι με απόλυτη επιτυχία ο Επικεφαλής (Leader) του επισιτιστικού προγράμματος (Τ.Ε.ΒΑ) όλης της Δυτικής Αττικής με εύσημα μάλιστα από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του αρμόδιου Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
Ο στολισμός εξάλλου, δεν είναι απόρροια εφήμερης “φιγούρας” όπως κάποιοι αρέσκονται να υπονοούν. Στόχος των εορταστικών εκδηλώσεων και της φωταγώγησης του Δήμου είναι, ο κόσμος να παραμείνει για τις γιορτές στον τόπο του και να τονωθεί η αγορά, που περνά δύσκολες στιγμές. Εκ’ των κυρίαρχων στόχων είναι επίσης,  οι μικροί και μεγάλοι Συνδημότες να ψυχαγωγηθούν δωρεάν με ποιοτικές εκδηλώσεις και δράσεις που εκτός πόλης θα αναγκάζονταν, να τις πληρώσουν αδρά, όπως για παράδειγμα το Παγοδρόμιο και το Carousel που θα λειτουργούν μέχρι τις 6 Ιανουαρίου για όλους του Δημότες αλλά και τους επισκέπτες του Δήμου Φυλής.
Το βέβαιο είναι πως η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Φυλής είναι έτοιμη να ικανοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τα αιτήματα και τις ανάγκες των δικαιούχων της.
Και η αλήθεια είναι αυτή ακριβώς που ο Δήμαρχος Φυλής υπογράμμισε,  κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το βράδυ της Παρασκευής 7 Δεκεμβρίου.
“Τα αποθέματα της Κοινωνικής Υπηρεσίας ξεπερνούν και τις αποθήκες του Super Market”
Ακολουθεί το video με την επισήμανση του Δημάρχου Φυλής:   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια