ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΖΕΦΥΡΙΟΥ

 
Με μαγικά παραμυθένιο τρόπο, έγινε από τα παιδιά του Χοροθεάτρου Άμυνα, η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Δημοτική Ενότητα Ζεφυρίου, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στο κατάμεστο από κόσμο Πάρκο Κώστας Λιάρος .



DENTRO ZEFYRI53DENTRO ZEFYRI56Ο Δήμαρχος Φυλής στο σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε στον κόσμο χρόνια πολλά με υγεία και αγάπη, ελπίδα και αισιοδοξία και έδωσε θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά του Χοροθεάτρου Άμυνα και τους δασκάλους τους Ορέστη Δημητρίου και Βίνα Ασίκη. «Όπως είναι απόψε το χαμόγελο αυτών των παιδιών, έτσι να είναι όλη τους η ζωή και όλη μας η ζωή. Να έχουμε μια καλή νέα χρονιά. Στο Δήμο Φυλής ξεκινάμε δυναμικά την καινούργια χρονιά με επίκεντρο μόνο τον άνθρωπο» είπε ο Χρήστος Παππούς και εξέφρασε τη βεβαιότητά του πως «είμαι σίγουρος και είστε και εσείς σίγουροι ότι έχουμε να κάνουμε πολλά ακόμα μαζί» κατέληξε ο Δήμαρχος Φυλής.
Ο οικοδεσπότης της βραδιάς Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος στο σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του, ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία. « Η νέα χρονιά να μας δώσει χαρά . Όπως είδατε ο Θεός αγαπάει το Ζεφύρι, αγαπάει το Δήμο Φυλής και δεν έβρεξε» είπε ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου και ευχαρίστησε το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού, τον Αναπληρωτή Δήμαρχο ύδρευσης και φωτισμού Μαρίνο Σαρλά, τον Αναπληρωτή Δήμαρχο DENTRO ZEFYRI51DENTRO ZEFYRI60Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργο Αντωνόπουλο για τη στήριξη της εκδήλωσης. «Πάνω από όλα να ευχαριστήσω εσάς γιατί μας δίνετε δύναμη και κουράγιο με τα καλά σας λόγια και τις παρατηρήσεις σας να συνεχίσουμε και να κάνουμε καλύτερο τον τόπο» κατέληξε ο Γιάννης Μαυροειδάκος.
Την εκδήλωση άνοιξε η Φιλαρμονική του Δήμου Φυλής και αμέσως μετά οι λιλιπούτιοι χορευτές του χοροθεάτρου άμυνα γέμισαν την τεράστια σκηνή και «ξετύλιξαν» με δεξιοτεχνία και αρμονία το γιορτινό παραμύθι τους, αφήνοντας άφωνους τους θεατές. Η παράσταση ξεκίνησε με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που ανέβασαν το κέφι του κοινού στα ύψη, ακολούθησε «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» που έδειξε την άλλη πλευρά των γιορτών που δεν είναι για όλους χαρούμενες και η παράσταση έκλεισε με ένα μήνυμα αισιοδοξίας. «Όλοι μαζί μια νέα ελπίδα. Όλοι μαζί μια νέα αρχή, μια ηλιακτίδα. Είναι αρκετή μια παλάμη παιδική να αγγίξεις για να δεις πως είναι όμορφη η ζωή» DENTRO ZEFYRI37DENTRO ZEFYRI42τραγούδησαν και χόρεψαν τα παιδιά την ώρα που άναψαν το πανύψηλο δέντρο στο Πάρκο Κώστας Λιάρος.
Αμέσως μετά, η νύχτα έγινε μέρα από τα πολύχρωμα πυροτεχνήματα που ξεδιπλώνονταν σε διάφορους σχηματισμούς στον ουρανό του Ζεφυρίου, ενθουσιάζοντας τον κόσμο που χειροκροτούσε και χόρευε στο Πάρκο Κώστας Λιάρος τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που ακούγονταν από τα ηχεία.
Χρήστος Παππούς και Γιάννης Μαυροειδάκος μοίρασαν Χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά του Χοροθεάτρου Άμυνα ενώ μικροί και μεγάλοι στο Πάρκο Κώστας Λιάρος πήραν τα γούρια τους και είχαν τη δυνατότητα να πιούν δωρεάν σοκολάτα και ζεστό κρασί και να φάνε ποπ κορν και μαλλί της γριάς.
Στο γιορτινό Πάρκο Κώστας Λιάρος δεσπόζει μια μεγάλη «ζωντανή» φάτνη με την Παναγία να κρατά αγκαλιά το μικρό Χριστό, τον Ιωσήφ και τους τρείς μάγους, υπάρχει το ταχυδρομείο για τα γράμματα των παιδιών στον Άγιο Βασίλη, στο κέντρο είναι το τεράστιο φωτεινό ρόδι –γούρι για τη νέα χρονιά, και οι γωνιές για ζεστό ποπ κορν, σοκολάτα, μαλλί της γριάς και κρασί καθώς και το εργαστήριο με τις κατασκευές.

VIDEO
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΕΦΥΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ: https://youtu.be/i-1cnwRpwIk
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟ ΑΜΥΝΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΖΕΦΥΡΙ: https://youtu.be/MzDD3GVvH7U 
ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ : https://youtu.be/E2eOt5ZLLuA 
ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ : https://youtu.be/5Jdm1KmWQhI 
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟΥ ΑΜΥΝΑ: https://youtu.be/_hJ3CZhg9yM



DENTRO ZEFYRI01DENTRO ZEFYRI02DENTRO ZEFYRI03DENTRO ZEFYRI04DENTRO ZEFYRI05DENTRO ZEFYRI06DENTRO ZEFYRI07DENTRO ZEFYRI08DENTRO ZEFYRI09DENTRO ZEFYRI10DENTRO ZEFYRI11DENTRO ZEFYRI12DENTRO ZEFYRI13DENTRO ZEFYRI14DENTRO ZEFYRI15DENTRO ZEFYRI16DENTRO ZEFYRI17DENTRO ZEFYRI18DENTRO ZEFYRI19DENTRO ZEFYRI20DENTRO ZEFYRI21DENTRO ZEFYRI22DENTRO ZEFYRI23DENTRO ZEFYRI24DENTRO ZEFYRI25DENTRO ZEFYRI26DENTRO ZEFYRI27DENTRO ZEFYRI28DENTRO ZEFYRI29DENTRO ZEFYRI30DENTRO ZEFYRI31DENTRO ZEFYRI32DENTRO ZEFYRI33DENTRO ZEFYRI34DENTRO ZEFYRI35DENTRO ZEFYRI36DENTRO ZEFYRI38DENTRO ZEFYRI39DENTRO ZEFYRI40DENTRO ZEFYRI41DENTRO ZEFYRI42DENTRO ZEFYRI43DENTRO ZEFYRI44DENTRO ZEFYRI45DENTRO ZEFYRI46DENTRO ZEFYRI47DENTRO ZEFYRI48DENTRO ZEFYRI49DENTRO ZEFYRI50DENTRO ZEFYRI51DENTRO ZEFYRI52DENTRO ZEFYRI53DENTRO ZEFYRI54DENTRO ZEFYRI55DENTRO ZEFYRI56DENTRO ZEFYRI57DENTRO ZEFYRI58DENTRO ZEFYRI59DENTRO ZEFYRI61DENTRO ZEFYRI62DENTRO ZEFYRI63DENTRO ZEFYRI64DENTRO ZEFYRI65DENTRO ZEFYRI66DENTRO ZEFYRI67DENTRO ZEFYRI68DENTRO ZEFYRI69DENTRO ZEFYRI70DENTRO ZEFYRI71DENTRO ZEFYRI72DENTRO ZEFYRI73DENTRO ZEFYRI74DENTRO ZEFYRI75DENTRO ZEFYRI76DENTRO ZEFYRI77DENTRO ZEFYRI78

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια