Η δυνατή ομάδα του Μαρίνου Σαρλά.


  Η επιτυχημένη γιορτή που πραγματοποιήθηκε χτες 8 Δεκεμβρίου για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, οφείλεται κυρίως στα 330 παιδιά που μάγεψαν το κοινό παρουσιάζοντας την εντυπωσιακή μουσικοχορευτική παράσταση ο "ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ". Τίποτα, όμως, από όλα όσα διαδραματίστηκαν δεν θα είχε επιτυχία, αν δεν είχαν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους και οι ομάδες που εργάστηκαν  backstage.
  Μια από αυτές είναι η  δυνατή ομάδα του Μαρίνου Σαρλά, οι ηλεκτρολόγοι του δήμου Φυλής, που δημιούργησε τις υποδομές ώστε η κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων να μπορεί να δεχτεί το τεράστιο ηλεκτρολογικό φορτίο που απαιτούσαν τα χιλιάδες λαμπιόνια με τα οποία στολίστηκε η πλατεία εν΄ όψιν των Χριστουγέννων. Εξάλλου, οι εργασίες αναβάθμισης του δικτύου που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες, κρίθηκαν αναγκαίες καθώς στο χώρο της πλατείας πρόκειται να φιλοξενηθεί ένα παγοδρόμιο για μικρούς και μεγάλους. Η λειτουργία του παγοδρομίου απαιτεί μεγάλη ισχύ και σε συνδυασμό με τους στολισμούς στην πλατεία και στα καταστήματα ενδεχομένως να υπήρχε υπερφόρτωση του δικτύου.
  Όλα, λοιπόν, είναι έτοιμα χάριν στις συντονισμένες ενέργειες του αναπληρωτή δημάρχου Μαρίνου Σαρλά και της ομάδας του ώστε να δοκιμάσουν μικροί και μεγάλοι τις ικανότητές τους .............στα παγοπέδιλα.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια