«Μπουμπούκια» Ρομά κόμπαζαν on camera για τα ναρκωτικά που πουλούσαν


❱❱ Κάποια από τα «μπουμπούκια» της αδίστακτης συμμορίας των Ρομά, που είχαν σπείρει τον τρόμο με δεκάδες ληστείες και δεν δίστασαν να...

... βιάσουν μια 24χρονη κόρη αστυνομικού, είχαν γίνει «διάσημα» προτού δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία τους με εισαγγελική διάταξη! Πριν συλληφθούν, κόμπαζαν με... καμάρι σε ντοκιμαντέρ του ολλανδικού τηλεοπτικού δικτύου NPO 3 για τα ναρκωτικά που πουλάνε με ορμητήρια τους καταυλισμούς σε Μενίδι και Ανω Λιόσια!

Η σπείρα εξαρθρώθηκε στις 20 Οκτωβρίου από την Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής, αλλά το περασμένο καλοκαίρι ο Κωνσταντίνος Σαμπάνης ή Παριανός με το προσωνύμιο «Χάχας», αδελφός του επονομαζόμενου «Φρανκεστάιν», μιλούσε μαζί με άλλους Ρομά στον Ολλανδό με καταγωγή από τον Λίβανο δημοσιογράφο Danny Ghosen, στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ για τη σκοτεινή πλευρά της Αθήνας! Το υλικό προβλήθηκε στην εκπομπή του «Danny in de buitenwijken» στις 31 Οκτωβρίου, λίγες μέρες μετά την εξάρθρωση της συμμορίας.

Τότε, μέσα στον καταυλισμό στο Μενίδι, μιλούσαν λεπτομερώς on camera για τη δράση τους και γελούσαν θρασύτατα δείχνοντας το «εμπόρευμά» τους! Στην ερώτηση με τι ασχολούνται, ο «Χάχας» απαντούσε περήφανα: «Παρανομία, ναρκωτικά»! «Τι είδους ναρκωτικά», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος, με τον 24χρονο κακοποιό να εξηγεί: «Τα πάντα, ό,τι θέλεις, ηρωίνη, κόκα, χασίς...»

Δίπλα του, ένας άλλος νεαρός Ρομά επιδείκνυε με καμάρι την καραμπίνα του που -όπως είπε- είχε για προστασία, στοχεύοντας μάλιστα και τον φακό της κάμερας!

πηγή:https://www.espressonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια