Στη σύσκεψη για το μέλλον των Βιομηχανικών Πάρκων ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη σύσκεψη  που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Δυτικής Αττικής για το μέλλον των Επιχειρηματικών – Βιομηχανικών Πάρκων παρουσία του Αν. Υπουργού  Βιομηχανίας κ. Στέργιου Πιτσιόρλα, συμμετείχε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής και του Συνδέσμου Βιομηχάνων Αττικής – Πειραιώς το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Βιομηχανίας Απόστολου Μακρυκώστα όλων των Δημάρχων Δυτικής Αττικής καθώς κι εκπροσώπων των ΒΙΟΠΑ της περιοχής.
Ο Δήμαρχος Φυλής, αναφέρθηκε στα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στο ΒΙΟΠΑ Άνω Λιοσίων, επισημαίνοντας πως έχει ήδη ξεκινήσει από κοινού προσπάθεια με την Περιφέρεια, για την ανάπλαση του.
 Ωστόσο, όπως υπογράμμισε, το γεγονός ότι ο Δήμος δεν δικαιούται την ίδρυση Φορέα Διαχείρισης δεν του δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσει στα  βελτιωτικά έργα που απαιτούνται και που θα ήθελε. “Εδώ και 20 περίπου χρόνια έχουμε τελματώσει παρά τη θέλησή μας και δεν μπορούμε να κάνουμε αυτά που θέλουμε. Πρέπει πάση θυσία να υπάρξει μια ρύθμιση που θα μας λύσει τα χέρια” τόνισε ο Χρήστος Παππούς, απευθυνόμενος στον Αν, Υπουργό κ. Σ. Πιτσιόρλα. Ο Δήμαρχος Φυλής  καταλήγοντας, αναφέρθηκε εν συντομία  και στα διαχρονικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του Όρους Αιγάλεω που επίσης αναζητούν για την επίλυσή τους, ουσιαστικές παρεμβάσεις.
Ο Υπουργός από την πλευρά του, επισημαίνοντας πως άκουσε με μεγάλη προσοχή τους Εκπροσώπους των Επιχειρηματικών-Βιομηχανικών Πάρκων που συμμετείχαν στη συνάντηση καθώς και τους Δημάρχους Δυτικής Αττικής, δεσμεύθηκε για την ουσιαστική επεξεργασία των προτάσεων τους καθώς και την εκ νέου συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων Φορέων, λίγο μετά τις γιορτές και μέσα στο Ιανουάριο του 2019.
Ακολουθούν Videos με τις σύντομες τοποθετήσεις του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια