Επιδιορθώνει τους φθαρμένους και επικίνδυνους δρόμους σε Δροσούπολη και Λίμνη ο Δήμος Φυλής




   Έχοντας ήδη εισέλθει στο βασικό στάδιο της διαδικασίας αναβάθμισης της οδοποιίας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Φυλής που στοχεύει στον εκσυγχρονισμό του οδικού δικτύου όπως τον οραματίζεται και υλοποιεί ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, η Τεχνική Υπηρεσία, έχοντας καταγράψει τους δρόμους που παρουσιάζουν αυξημένη επικινδυνότητα, προχωρά στην αποκατάσταση των φθαρμένων οδοστρωμάτων.
  Το συγκεκριμένο έργο οδοποιίας, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη, αφορά τις εργασίες επισκευής και συντήρησης δρόμων που έχουν υποστεί διάφορες ζημιές εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών ή -σε κάποιες περιπτώσεις- λόγω της παλαιότητας του οδοστρώματος, αποτέλεσμα των οποίων είναι η μη ασφαλής διέλευση πεζών και οχημάτων μέσω των συγκεκριμένων οδών.
«Η ασφάλεια πεζών και οδηγών τίθεται σε προτεραιότητα για εμάς και σκοπεύουμε να διασφαλίσουμε στο 100% πως το νέο, σύγχρονο και λειτουργικό οδικό δίκτυο που «χτίζεται» από τη σημερινή διοίκηση, δεν θα είναι μόνο ένα εντυπωσιακό έργο οπτικά, αλλά θα αποτελέσει μια βαθιά τομή σε σχέση με το παρελθόν και θα δώσει ένα τέλος σε δρόμους με επικίνδυνες λακκούβες και απειλητικές κακοτεχνίες» υπογραμμίζει ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο οποίος σε συνεργασία με τον καθ’ύλην αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάση Σχίζα έχει εντάξει στο σχέδιο επιδιόρθωσης επικίνδυνων δρόμων μια έκταση που φτάνει τα 52.771,50τ.μ. .
«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη διαδικασία αποκατάστασης των δρόμων στις συνοικίες της Δροσούπολης και της Λίμνης και ακολουθεί η επιδιόρθωση των δρόμων και σε άλλες συνοικίες του Δήμου» υπογραμμίζει σχετικά ο Θανάσης Σχίζας.
















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια