Γιώργος Αβράμης : Ένα νόμισμα με το ίδιο πρόσωπο


 Αθήνα, 19 Οκτωβρίου 2018
OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ (Ο.Ε.) ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018.
 ΠΑΡΟΧΗ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΜΟΝΟΜΕΛΟΥΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (8ο ΤΜΗΜΑ) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΦΕΣΗΣ ΤΟΥ κου Κ.Σ., ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ.72/17 ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝ. ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΣΤΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΤΗΣ 27/09/2018 ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤ’ ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟ.

Α. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΠΟΥΡΑΙΜΗ
Στις 4/8/2014 ο πρώην Δήμαρχος Φυλής κος. Μπουραΐμης, αγόρασε από ιδιώτη, για λογαριασμό του Δήμου Φυλής, οικοπεδική έκταση αγροτεμαχίου 1.021, 14 τ.μ., εκτός σχεδίου πόλεως, στην θέση «Άγιος Ιωάννης Θεολόγος». Το τίμημα καθορίστηκε και συμφωνήθηκε στις 46,000€, τις οποίες ο πωλητής έπρεπε να εισπράξει έως 31/8/2014, σε δύο δόσεις. Όμως ουδέποτε εισέπραξε τα χρήματα αυτά, έως την παραπάνω ημερομηνία.
Τα ερωτήματα που τίθενται είναι:
- Για ποιον λόγο η πρώην διοίκηση Μπουραΐμη προέβει στην εν λόγω αγορά;
- Τι εξυπηρετούσε και πώς διαφυλάττονταν τα συμφέροντα του Δήμου Φυλής;
Οι απαντήσεις που έχουν ακουστεί κατά καιρούς, από τον πρώην Δήμαρχο (σε ανάλογες πολλές περιπτώσεις) περί τράπεζα γης και αποφυγής αγοράς οικοπέδων από συγκεκριμένες ομάδες πολιτών είναι απλή «κουραφεξολογία», μιας και πρόκειται για αγροτεμάχιο εκτός σχεδίου πόλης, ΜΗ άρτιο και μη οικοδομήσιμο!
Η απάντηση είναι μία και μοναδική:
- Άλλο ένα δωράκι του πρώην Δημάρχου κου. Μπουραΐμη, σε ημετέρους για τι άλλο;;; μα για Ψηφοθηρικούς λόγους!

Β. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΠΠΟΥ
Η διοίκηση Παππού, ως όφειλε, προχώρησε στην έκδοση ενταλμάτων προς εξόφληση της εν λόγω αγοράς, από τον Δήμο Φυλής. Στάλθηκαν εντάλματα πληρωμής στον Επίτροπο, προς έγκριση, αλλά επιστράφηκαν πίσω στον Δήμο, με αρνητική εισήγηση διότι δεν είχε τηρηθεί όλη η νόμιμη διαδικασία που προβλέπεται από τον νόμο, «περί αποζημιώσεων οικοπέδων εκτάσεων ιδιωτών».
Έκτοτε ο εν λόγω ιδιώτης, κινήθηκε νομικά για την διαφύλαξη των συμφερόντων του, χάνοντας στις δικαστικές αίθουσες σε πρώτο βαθμό την υπόθεση, όπου το πρωτόδικο δικαστήριο δικαίωσε τον Δήμο Φυλής.
Σήμερα λοιπόν ΚΑΛΩΣ η νυν διοίκηση και ο Δήμαρχος Φυλής κος. Παππούς, μέσω της Ο.Ε, αναθέτει σε δικηγόρο ιδιώτη (σε εξωτερικό συνεργάτη) την υπόθεση της έφεσης που έχει ασκήσει ο ιδιώτης, κατά της πρωτόδικης απόφασης η οποία δικαίωνε τον Δήμο.
Σήμερα, ΚΑΛΩΣ ο Δήμος Φυλής προασπίζεται τα συμφέρονται του, για να μην χαθούν από τα ταμεία του 46,000€, προσφεύγοντας σε 2ο βαθμό για την εξαφάνιση της υπ’ αριθμ. 72/2017 οριστικής απόφασης του μονομελούς πρωτοδικείου Αθηνών.
Το ερώτημα όμως είναι:
1. Γιατί από τις περιβόητες 4 δικαστικές αποφάσεις των ληξιπρόθεσμων του Δήμου Φυλής, η διοίκηση Παππού έδωσε σε εργολάβο 4.500.000€ και προέβει μόνο σε ΜΙΑ εκ των τεσσάρων αποφάσεων, σε αναίρεση ;;;;
2. Γιατί δεν άσκησε αναίρεση και στις άλλες 3 αποφάσεις ως όφειλε;
3. Είναι λίγα για εσάς κε. Δήμαρχε 4,5000,000€;;
Για αυτό λέμε: Παππούς και Μπουραΐμης είναι ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ!
ΔΗΜΟΤΕΣ ΦΥΛΗΣ: Η μόνη σταθερή αξία, η οποία θα βγάλει τον Δήμο μας από το τέλμα που έχει περιέλθει είναι η ΕΥΠΟΛΙΣ και ο Γιώργος Αβράμης!
ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ!
ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΥΠΟΛΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ!
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΠΟΛΙΣ!



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια