Ξεκίνησε η μετακόμιση της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής στο κτήριο που της παραχώρησε ο Δήμος Φυλής.


  Στο bloko.gr παρακολουθήσαμε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα τις αντιδράσεις για τη μεταστέγαση της ασφάλειας δυτικής αττικής σε υπό παραχώρηση κτίριο στη 
Φυλή, χωρίς ομολογουμένως να πάρουμε θέση, αν και δυσκολευτήκαμε να κατανοήσουμε το ... "εμπύρευμα" που ξεσήκωσε τόσο κονιορτό.

Αμέσως μόλις πριν από λίγους μήνες δημοσιοποιήσαμε την είδηση της μεταφοράς, επικροτήσαμε τη απόφαση του κ. Τόσκα, δεδομένου ότι έχουμε την αίσθηση πως η αστυνομία έχει χρέος να βρίσκεται κοντά στον πολίτη και στην περιοχή που αντιμετωπίζει το πρόβλημα. Αν η αστυνομία φοβάται τότε ας αυτοκαταργηθεί.

Παρακολουθήσαμε στενά τις αντιδράσεις και διαπιστώσαμε ότι η πρώτη αντίδραση προήλθε όχι από αστυνομικούς, αλλά από παρατρεχάμενους στο δημοτικό συμβούλιο στο Αιγάλεω, στην περιοχή του οποίου στεγαζόταν η ασφάλεια. Και μετά ακολούθησαν οι παρεπιδημούντες συνδικαλιστές, για λόγους και αιτίες που μόνο οι ίδιοι κατανοοούν. Ίσως η έκφραση του συντεχνιακού συμφέροντος για συναδέλφους τους που δικαίως ή αδίκως, αισθάνονται πως "ξεσπιτώνονται" και σε καιρούς χαλεπούς, η μεταφορά τους επιβαρύνει με επιπλέον δαπάνες. Μια λύση- αντιπρόταση θα ήταν ίσως η καθιέρωση υπηρεσιακού δρομολογίου από το σταθμό του μετρό προς τη νέα έδρα. Αλλά δεν το έκαναν, καθώς στη νεολογική αντίληψη του αστυνομικού συνδικαλιστικού κομφορμιστικού μανιχαϊσμού προτιμητέα είναι η αντίδραση για την αντίδραση.

Όπως και έχει, η μετακόμιση ξεκίνησε να συντελείται, όπως πιστοποιείται από το έγγραφο που παρουσιάζει το bloko.gr





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια