ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΦΥΛΗΣ «Ο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ένα αρχαίο ρητό λέει «ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ Η ΙΣΧΥΣ». Αν κάτι αναδείχθηκε από τη χθεσινή βραδιά, ήταν αυτό ακριβώς. Πως αν ο Σύλλογός μας διακατέχεται από ενότητα, τότε θα ισχυροποιείται σιγά σιγά και σε βάθος χρόνου. Το ενδιαφέρον άλλωστε που έδειξαν όσοι παρευρέθηκαν στα γραφεία μας καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής μας, σχηματοποίησε και το πλαίσιο που θέλουμε να υπάρχει ως βάση στο Σύλλογό μας. Παίρνοντας λοιπόν αυτό ως κίνητρο, μαζί με τη δική μας θέληση για δημιουργία και προσήλωση στους σκοπούς μας, θα μπορούμε να πραγματοποιούμε τις δράσεις που έχουμε σχεδιάσει.

Το ξεκίνημα της εκδήλωσής μας, ανέλαβε η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου κα Νίκη Πανάγου, απευθύνοντας χαιρετισμό στα μέλη και τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, ευχόμενη υγεία και καλή χρονιά. Στη συνέχεια προσφώνησε τους επίσημους προσκεκλημένους μας: τον βουλευτή της ΝΔ Αττικής κ. Γιώργο Βλάχο, τον υπεύθυνο του τομέα υγείας και βουλευτή Επικρατείας κ. Βασίλης Οικονόμου,  την Περιφερειακή Σύμβουλο Αττικής κα Σταυρούλα Δήμου, τον Αναπληρωτή Δήμαρχος Πολεοδομίας, Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και μέλος του Συλλόγου μας κ. Νίκο Χατζητρακόσια, τον Δημοτικό Σύμβουλο Φυλής κ. Γιώργο Κρητικό, τον πρώην Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής κ. Βασίλη Γκόλτσιο, τον Δημοτικό Σύμβουλο Φυλής κ. Γιώργο Σονίδη, τον Πρόεδρο της Γρίζας και Δημοτικό Σύμβουλο Φυλής κ. Γιώργο Καραϊσκάκη, τον πρώην Δήμαρχο Φυλής και επικεφαλής της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ κ. Δημήτρη Μπουραϊμη, την Γενική Γραμματέα του Συλλόγου Θεσσαλών Χαϊδαρίου «Η Θεσσαλική Γη» κα Ελπίδα Βουτσινού, την Πρόεδρο του Συλλόγου Νέων Φυλής κα. Φωτεινή Κόκκινου, την Γραμματέα του Συλλόγου ΑΙΓΕΑΣ κα. Αριστέα Παπαϊωάννου, τον εκπρόσωπο και πρώην πρόεδρο του συλλόγου Μακεδόνων-Θρακών κ. Νίκο Πουρλίτη, τους πρώην Πρόεδρους του Συλλόγου κ.κ. Αντώνη Ντάφο και Ανδρέα Νταρζάνο και τα τοπικά μέσα της περιοχής Φύλαρχο και Δυτική Όχθη.
Ακολούθησε η ομιλία του Προέδρου μας κ. Κωνσταντίνου Νταρζάνου ο οποίος ανέφερε: «Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συλλόγου, θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην αποψινή εκδήλωσή μας και να σας ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία. Αρχικά να συστήσω το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου. Η Γενική Γραμματέας κα. Νίκη Πανάγου, η Αντιπρόεδρος κα. Μαρούλα Παναγιωτοπούλου, η υπεύθυνη χορευτικού κα. Βανέσα Ρούντου, ο οργανωτικός γραμματέας κ. Βασίλης Βασιλάρας, το μέλος κ. Βασίλης Ριζούλης και η ταμίας κα. Σταυρούλα Παναγιωτοπούλου. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν αρκετά δημιουργικά, αλλά ταυτόχρονα δύσκολα. Η καταστροφική για τον Σύλλογο πλημμύρα, καθώς και οι συνεχείς μας μετακινήσεις έμπαιναν εμπόδιο  ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο το πρόβλημα της στέγης λύθηκε…τουλάχιστον προσωρινά και μέχρι να γίνει η πλατεία των Θεσσαλών και η στέγη μας. Ένα έργο που θα δώσει μια νέα πνοή στον σύλλογο και στις πλούσιες δράσεις του. Δράσεις που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον Δήμο. Στο σημείο αυτό να σας αναφέρω πως εκτός από τα τμήματα παραδοσιακών χορών που έχουν αναλάβει οι κυρίες Δέσποινα Γερμόλα και Άννα Κούβαρη, στον σύλλογό μας λειτουργούν τμήματα πλεκτικής, καθώς και πιλάτες. Τα μαθήματα αυτά είναι δωρεάν και θα ήθελα να ευχαριστήσω τις κυρίες που τα παραδίδουν εθελοντικά. Την κυρία Άννα Κούβαρη και την κυρία Σταυρούλα Παναγιωτοπούλου. Θέλω επίσης να μην παραλείψω να πω για τις προγραμματισμένες μας εκδηλώσεις: την Τσικνοπέμπτη 8/2 στις 7 μ.μ. σας καλούμε εδώ στα γραφεία μας να «τσικνίσουμε» και να γλεντήσουμε! Την Κυριακή 11/02, συμμετέχουμε για 3η χρονιά στο καθιερωμένο πια καρναβάλι του Δήμου μας και με το πέρας του θα έχουμε ένα αποκριάτικο πάρτι στο σύλλογό μας. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος θα έχουμε μια μεγάλη ομάδα η οποία θα συγκεντρώσει χρήματα για τον σύλλογο «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» με την συμμετοχή της στο 2ο Φιλανθρωπικό Αγώνα No Finish Line, τρέχοντας ή περπατώντας.  Τέλος να σας ενημερώσω ότι ετοιμάζουμε μια μεγάλη εκδήλωση - αφιέρωμα τον Ιούνιο στον Βασίλη Τσιτσάνη και το φθινόπωρο το μεγάλο Αντάμωμα των Θεσσαλών. Χαίρομαι που είμαι Πρόεδρος και συμμετέχω ενεργά σχεδόν σε όλες τις δράσεις του Συλλόγου και καλώ κι εσάς να κάνετε το ίδιο, καθώς πράττοντάς το μόνο να κερδίσετε μπορείτε».
Ακολούθως ο αγιορείτης ιερομόναχος π. Μηνάς Αλεξιάδης από την εκκλησία του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Άνω Λιοσίων, ευλόγησε την πίτα, και έκοψε τα πρώτα δύο κομμάτια τα οποία τα αφιέρωσε ως είθισται στον Χριστό και στην Παναγία. Την σκυτάλη έλαβαν ο πρόεδρος του Συλλόγου ο οποίος αφιέρωσε το κομμάτι του στις δύο δασκάλες του χορευτικών μας τμημάτων κ.κ. Δέσποινα Γερμόλα και Άννα Κούβαρη, καθώς και οι επίσημοι προσκεκλημένοι μας, όπου το κοινό μήνυμά τους ήταν όλος ο κόσμος να έχει υγεία, υπομονή και δημιουργικότητα.
Το επόμενο σκέλος της εκδήλωσης εμπεριείχε και  μικρή έκπληξη για όλους, καθώς η κα Άννα Κούβαρη με το μικρό της χορευτικό τραγούδησαν τα χριστουγεννιάτικα  κάλαντα, δίνοντας ένα όμορφο και γλυκό τόνο στη βραδιά.
Η εκδήλωση έκλεισε με ένα ολιγόλεπτο βίντεο με τις δράσεις του Συλλόγου το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω 
Κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας προσήλθε και ο Δήμαρχος Φυλής κ. Χρήστος Παππούς συνοδευόμενος από την σύζυγό του Ντίνα, ο οποίος αφού έκοψε το καθιερωμένο κομμάτι, ευχήθηκε καλή χρονιά στο Σύλλογο και τα μέλη του.
            Να σημειώσουμε ότι στην πίτα που μοιράστηκε, το φλουρί κέρδισε ο μικρός μας Γιώργος Ριζούλης από το χορευτικό μας τμήμα και το δώρο ήταν μία συντήρηση καυστήρα προσφορά του Αναστάσιου Παππά.
            Ευχαριστούμε το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού «Η Πάρνηθα» και τον Πρόεδρο κο. Γιώργο Μαυροειδή για την πολύτιμη συμβολή τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσής μας και από καρδιάς, όλους όσοι έδωσαν το παρών διαβεβαιώνοντάς τους πως εμείς οι άνθρωποι που ασχολούμαστε με τον Σύλλογο, θα δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό για την πραγματοποίηση των στόχων που έχουμε οριοθετήσει. Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους!!





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια