«Χαρούλα» και συγκίνηση στην κοπή της πίτας των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Χαρούλα» και συγκίνηση στην κοπή της πίτας των Παιδικών Σταθμών Ζεφυρίου
Με την παρουσία του Δημάρχου Φυλής, Χρήστου Παππού, έκοψαν, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 οι εργαζόμενοι στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ζεφυρίου την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα.
Η σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε σε ένα «ζεστό» οικογενειακό περιβάλλον, στον 1ο Παιδικό Σταθμού Ζεφυρίου, με την συμμετοχή όλων των εργαζομένων, ανέδειξε πως μόνο με συνεργασία μπορεί κάποιος να βάζει στόχους και να τους επιτυγχάνει, όπως, άλλωστε, τόνισε ο Πρόεδρος Γιώργος Κούρκουλος, στην ομιλία του.
Ο κ. Κούρκουλος, αφού ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους για την προσφορά τους σε ότι αφορά την εύρυθμη λειτουργία των Παιδικών Σταθμών αλλά και του Βρεφονηπιακού, τους παρότρυνε να συνεχίσουν με μεγαλύτερο ζήλο να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε αυτό που όλοι έχουν ταχθεί να υπηρετούν.

«Σας ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σας στους Παιδικούς Σταθμούς, με αποτέλεσμα την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία μας. Έχουμε καταφέρει πολλά τα τελευταία αυτά χρόνια που συνεργαζόμαστε και μπορούμε να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα. Δεν ήταν λίγες οι φορές που βάλαμε ψηλά τον πήχη αλλά τα καταφέραμε και αυτό θα πρέπει να το συνεχίσουμε. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στους γονείς και κυρίως στα παιδιά που οφείλουμε να υπηρετούμε με τον καλύτερο τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος.
Σε άλλο σημείο της σύντομης ομιλίας του, ο κ. Κούρκουλος ανέφερε: «Εμείς, ως διοίκηση θα είμαστε πάντα δίπλα σας, αρωγοί και συνοδοιπόροι στην προσπάθειά σας και έτοιμοι να σας λύσουμε τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν, αφού θεωρώ πως όλοι μαζί θα πρέπει να λειτουργούμε ως μια οικογένεια με αρχές».
 Από την εκδήλωση δεν έλλειψε και η συναισθηματική φόρτιση, κατά την απονομή τιμητικής πλακέτας, από τον Χρήστο Παππού και τον Γιώργο Κούρκουλο, στην Ζαχαρένια Βουβάκη, για την πολυετή προσφορά της στους Παιδικούς Σταθμούς.
Η αγαπητή σε όλους Χαρούλα, που συνταξιοδοτείται, μετά από ευδόκιμη υπηρεσία 33 ετών και 3 μηνών εμφανώς συγκινημένη, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Οι Παιδικοί Σταθμοί ήταν το σπίτι μου. Εύχομαι να συνεχιστεί η ανοδική τους πορεία».

Σημειώνεται πως αναμνηστικά δώρα της προσέφεραν και οι εργαζόμενοι στους Σταθμούς.
Ο Δήμαρχος εξήρε την προσφορά της κας Βουβάκη και χαριτολογώντας εξέφρασε την ευχή να συνταξιοδοτηθεί και αυτός μετά από 33 χρόνια προσφοράς στον Δήμο Φυλής. 
Στην γιορτή παρευρέθηκαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Θανάσης Σχίζας, ο Αντιδήμαρχος του Δημοτικού Διαμερίσματος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος, η Αναπλ. Δήμαρχος Τζένη Μπάρα, η Τοπικός Σύμβουλος Φυλής Ελένη Λιάκου, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Τμήματος του Δήμου, Γιώργος Μαυροειδής, ο Δημήτρης Στουραΐτης από το Γραφείο Δημάρχου, η Αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κουμερτά Άννα και το μέλος του Δ.Σ Κούσος Γιάννης.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια