Δόξασε για δεύτερη φορά την Ελλάδα ο Αλέξανδρος Παπαδάτος στην Ολυμπιάδα Κωφών.


     Νέα επιτυχία για τον Αλέξανδρο Παπαδάτο στην Ολυμπιάδα Κωφών. Αυτή τη φορά ο αθλητής του Α.Ο Λεωντίδες Άνω Λιοσίων κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην ελευθέρα πάλη στην κατηγορία των 125 κιλών. Άθλος το αργυρό μετάλλιο που κατέκτησε, και τον ανέβασε στο βάθρο για δεύτερη φορά μετά το χρυσό που κέρδισε πριν από λίγες μέρες στην ελληνορωμαική πάλη. Για ακόμη μία
φορά η ελληνική σημαία κυμάτισε περήφανα στην Σαμψούντα.
  Λίγο πριν τον αγώνα ο προπονητής του Νίκος Αποστόλου μίλησε με λόγια περηφάνιας για την ψυχική δύναμη του Αλέξανδρου:

"Είναι το μεγαλύτερο παλικάρι που υπάρχει στον κόσμο, η ψυχή που βγάζει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είναι μοναδική. Κέρδισε και τον Ρώσο και το απόγευμα αντιμετωπίζει τον πρωταθλητή της Ουκρανίας. Τι να πω για αυτόν τον λεβέντη, σήκωσε την Ελλάδα πολύ ψηλά μέσα στην Τουρκία.
Είμαι συγκλονισμένος!!!"

Ενώ λίγες ώρες αργότερα ο προπονητής του μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook εξέφρασε την συγκίνησή του για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης:

"Ο Αλέξανδρος είναι αργυρός Ολυμπιονίκης και στην Ελευθέρα Πάλη. Στον τελικό δεν μπόρεσε να κερδίσει τον δύο φορές Ολυμπιονίκη Ουκρανό αθλητή.Η κούραση κ το γεγονός ότι δεν γνωρίζει την ελευθέρα πάλη τον κατέβαλε.Η Ελληνική σημαία θα σηκωθεί στο βάθρο ξανά. Ότι και να πω για τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ είναι πολύ λίγο .Είμαι πολύ περήφανος για αυτόν ,ευχαριστώ τον Θεό που τον έφερε στον δρόμο μου!"

Παραπονιάρης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια