Συγκέντρωση καταδίκης των φασιστικών επιθέσεων και αλληλεγγύης στους μετανάστες εργάτες

Σε συγκέντρωση αλληλεγγύης και στήριξης των μεταναστών εργατών που τις τελευταίες μέρες δέχονται τραμπούκικες επιθέσεις από φασιστικά και άλλα αντιδραστικά στοιχεία καλεί αύριο, Τετάρτη 12 Οκτώβρη στις 6.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία του Μενιδίου η Τομεακή Επιτροπή Μενιδίου - Φυλής του ΚΚΕ.
Σε ανακοίνωσή της αναφέρει: 
«Κάτω τα χέρια από τους Μετανάστες - Εχθρός μας είναι ο καπιταλισμός
Καλούμε σε μαζική καταδίκη των απειλών, των ξυλοδαρμών, των θρασύδειλων τραμπουκισμών από φασιστικά και άλλα αντιδραστικά στοιχεία, προς τους μετανάστες εργάτες της περιοχής μας.
Καλούμε σε έμπρακτη αλληλεγγύη και στήριξη των μεταναστών. Εχθρός του λαού μας είναι
η αντιλαϊκή πολιτική των εκάστοτε κυβερνήσεων και της σημερινής που τσακίζει μισθούς και συντάξεις, που μπλέκει τη χώρα στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς.
Οι μετανάστες είναι τα θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου, αλλά και της ιμπεριαλιστικής "ειρήνης" που δημιουργούν φτώχεια, ανεργία, δυστυχία, προσφυγιά. Οι εργάτες του Μενιδίου και των γύρω περιοχών πρέπει να απορρίψουν το ρατσιστικό, ξενοφοβικό δηλητήριο των φασιστών. Να στρέψουν τα βέλη της αγανάκτησης και του θυμού τους απέναντι στον καπιταλισμό και όχι απέναντι στους ανήμπορους εργάτες που έχουν μεταναστεύσει για να βγάλουν ένα κομμάτι ψωμί.
Απομονώνουμε τους φασίστες που είναι τα τσιράκια των αφεντικών.
Αλληλεγγύη στους μετανάστες. Έλληνες και ξένοι εργάτες ενωμένοι ενάντια στον κοινό εχθρό, τον καπιταλισμό».
Τομεακή Επιτροπή Μενιδίου - Φυλής του ΚΚΕ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια