O ένας απών ο άλλος παρών για την υγεία των κατοίκων του Δήμου Φυλής.


    Έστω και με καθυστέρηση ήρθε το θέμα της υγείας των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του ΧΥΤΑ Φυλής στην ΕΕ του ΕΔΣΝΑ. Από ότι μαθαίνουμε οι δήμαρχοι της πόλης μας, νυν και πρώην που συμμετέχουν στην εκτελεστική επιτροπή του συνδέσμου, ο ένας προτίμησε να απέχει ενώ ο άλλος εξέφρασε πολλές επιφυλάξεις για το φορέα υλοποίησης της έρευνας




και για το κόστος της.  Το θέμα άλλωστε είναι(;)  τόσο πολύπλοκο που θα  χρειαστεί η συνδρομή νομικού συνεργάτη για το πως θα  γίνει η  έρευνα σχετικά με τις επιπτώσεις στην υγεία των περιβαλλοντικών συνθηκών στην ΟΕΔΑ και της ευρύτερης περιοχής  Δ. Αττικής.

    Η αμοιβή για τη διεξαγωγή επιδημιολογικής έρευνας " εκτίμησης περιβαλλοντικών παραμέτρων στην ΟΕΔΑ Δυτ. Αττικής" την ευρύτερη περιοχή της θα φτάσει τα 523.404 € . Τα χρήματα αυτά έχουν προυπολογιστεί στο να δοθούν, 261.702 € το 2017  και άλλα τόσα το 2018.

Σε αναμονή για το τις επόμενες αποφάσεις του ΕΔΣΝΑ που θα ξεκαθαρίζουν τις διαδικασίες που θα ακολουθήσουν και την απόφαση του νομικού συνεργάτη για το πως θα γίνει η εν λόγο έρευνα.


Παραπονιάρης

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ, ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ

    Η ΚΑΡΚΙΝΟΧΩΜΑΤΕΡΗ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ-ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ

    ΑΠΟ ΤΟ 1960 ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΗ.

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ (ΕΛ.ΣΤΑΤ.)

    ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ (ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ-ΖΕΦΥΡΙΟ-ΦΥΛΗ)

    ΣΤΟΥΣ 100 ΝΕΚΡΟΥΣ, ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΕΩΣ
    ΕΝΗΛΙΚΕΣ,

    ΟΙ 80 ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ-ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ.

    http://www.dailymotion.com/video/x3dlhc7_%CF%87%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AE-%CE%AC%CE%BD%CF%89-%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%83%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF-%CE%AD%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1_news

    ΑπάντησηΔιαγραφή