Φρίκη: Πώς το κύκλωμα των μαστροπών παγίδεψε τη 14χρονη



ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗΣ - ΕΞΕΔΙΔΑΝ ΤΗΝ ΑΝΗΛΙΚΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΓΙΑ 80 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ

Όταν πριν από τρεις μήνες η 14χρονη μαθήτρια Γυμνασίου έφυγε από το σπίτι της στο Μενίδι, εγκαταλείποντας την οικογένεια της και το σχολείο της, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την εφιαλτική συνέχεια...
Η γνωριμία της με την 23χρονη την έμπλεξε στα «πλοκάμια» του αδίστακτου κυκλώματος μαστροπών που εξέδιδε Ελληνίδες και αλλοδαπές στον παράνομο οίκο ανοχής που είχε στην Καλλιθέα, ή έκλεινε ερωτικά ραντεβού με τους πελάτες σε ξενοδοχεία της Αθήνας.
Η ανήλικη, η οποία έμενε στο σπίτι της φίλης της στα Άνω Λιόσια, έβλεπε τη φίλη της να ζει


 
με άνεση, από τα χρήματα που έβγαζε από την πορνεία και πολύ γρήγορα έμπλεξε.
Η 23χρονη την έφερε σε επαφή με τους αρχηγούς του κυκλώματος μαστροπών - έναν 48χρονο ιδιοκτήτη γραφείου τελετών και μία 50χρονη - οι οποίοι είχαν τον παράνομο οίκο ανοχής στη Λεωφόρο Θησέως. Οι μαστροποί κατάφεραν να παγιδέψουν τη 14χρονη στα δίχτυα της συμμορίας και να την εκμεταλλεύονται βγάζοντας χρήματα από τα ραντεβού...
Τα μέλη του ροζ κυκλώματος «διαφήμιζαν» τις υπηρεσίες της 14χρονης στο facebook, ενώ για να «ψαρεύουν» πελάτες τις είχαν δώσει ψευδώνυμο, την παρουσίαζαν σαν 19χρονη, ενώ είχαν ανεβάσει και γυμνές φωτογραφίες της.
Η «ταρίφα» για τα ερωτικά ραντεβού ήταν 80 ευρώ την ώρα σε ξενοδοχείο και 60 ευρώ στον οίκο ανοχής στην Καλλιθέα. Η αντίστροφη μέτρηση για την εξάρθρωση του κυκλώματος άρχισε όταν έγιναν ανώνυμες καταγγελίες στο τμήμα ασφαλείας Αχαρνών και στο τμήμα ασφαλείας Άνω Λιοσίων για μία ανήλικη κοπέλα που εκδίδεται. Οι αστυνομικοί μετά από έρευνα ανακάλυψαν φωτογραφίες του κοριτσιού στο facebook και στη συνέχεια έκλεισαν ραντεβού με το κύκλωμα παριστάνοντας τους πελάτες.
Αστυνομικοί μετά από έφοδο που έκαναν στην Καλλιθέα και στο Μεταξουργείο, συνέλαβαν έξι μέλη της σπείρας, τέσσερις άνδρες ηλικίας 19, 40, 47 και 48 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 23 και 50 ετών.
Στο διαμέρισμα - οίκο ανοχής εντοπίστηκε η ανήλικη, ενώ κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές με πορνογραφικό υλικό, το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ, κινητά τηλέφωνα καθώς και εκτυπωμένο φωτογραφικό υλικό στο οποίο απεικονίζονταν η ανήλικη, προερχόμενο από λογαριασμό σε ιστοσελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης, μέσω του οποίου οι δράστες επικοινωνούσαν με τους πελάτες.
Η 14χρονη εξετάστηκε από τους αστυνομικούς, παρουσία παιδοψυχολόγου, η οποία και επιβεβαίωσε όσα φρικτά συνέβαιναν τους τελευταίους τρεις μήνες...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια