Για ακόμη μια φορά πήρε φωτιά η χωματερή (φώτο και βίντεο)


Από τις πρώτες μεσημεριανές ώρες πήρε φωτιά η χωματερή. Σε σύντομο χρονικό διάστημα απλώθηκε σε όλο το ταμπάνι. Μέχρι αργά το απόγευμα η φωτιά δεν είχε τεθεί υπό έλεγχο αλλά χωρίς

το φόβο να επεκταθεί εκτός των ορίων του ΧΥΤΑ Φυλής. Το καλό για την περιοχή μας ήταν ότι γρήγορα άλλαξε η φορά των ανέμων και ο καπνός με ότι κουβαλούσε πήγε προς Πετρούπολη ενώ λίγο αργότερα προς Ασπρόπυργο.
 Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που ακολουθούν είναι τραβηγμένα στις 8.40 μμ.








H σημερινή φωτιά μας έφερε αντιμέτωπους και με τη θέα για το που βρίσκεται η πλήρωση του κυττάρου του ΧΥΤΑ Φυλής. Κατά την προσωπική μας άποψη μέχρι τέλους του 2016 ή αρχές του 2017 και αυτό το κύτταρο θα έχει κορεστεί. Παρατηρούμε επίσης στην παρακάτω  φωτογραφία  την ολοκλήρωση των εργασιών στο χώρο που ήταν να φτιαχτεί το εργοστάσιο καύσης του Σγουρού.  Από ότι σχεδιάζεται θα είναι ο χώρος που θα δεχτεί τα απορρίμματα μόλις κοντεύει να φτάσει στην πληρότητά του το υπάρχον κύτταρο.
Επίσης στην ίδια φωτογραφία βλέπουμε και το εργοστάσιο της WATT AE που μαζί με το ΕΜΑΚ τον Αποτεφρωτήρα και το νέο εργοστάσιο του βιοαερίου θα είναι αυτά που θα λειτουργούν στο "πάρκο" του Παππού κατά τα πρότυπα του Ισραήλ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια