Ριζοσπαστική Κίνηση:No pasaran!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΧΙ στην παρουσία του Κασιδιάρη στις εκδηλώσεις του Δήμου.
Η Δημοτική αρχή να πάρει πίσω την απαράδεκτη πρόσκλησή της.

Βάναυση πρόκληση των δημοκρατικών αισθημάτων των συνδημοτών μας αποτελεί η απαράδεκτη πρόσκληση από το Δήμο του εθνικοσοσιαλιστή εκπροσώπου της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, Κασιδιάρη, στις διήμερες εκδηλώσεις «Διασκέδασης και Αλληλεγγύης» στο Ζεφύρι, την Παρασκευή 13 & και το Σάββατο 14 Μάη. Τέτοιο ενδιαφέρον δεν έχει δείξει … ούτε για την καρκινοχωματερή, που βρωμάει και ζέχνει κοντά 2 μήνες.

Αυτό που θεωρεί η Χρυσή Αυγή ως «αλληλεγγύη» είναι τα προμελετημένα εγκλήματα που κατηγορείται ότι διέπραξε κατά ανυπεράσπιστων  αγωνιστών της Δημοκρατίας. Η Χρυσή Αυγή, μια αμιγώς ναζιστική, ρατσιστική συμμορία αξιοποιεί τις αντιθέσεις που γέννησε η οικονομική κρίση για να διαδώσει τις μισαλλόδοξες αντιλήψεις της. Υποστηρίζει
τα εφοπλιστικά συμφέροντα και ξυλοκοπεί ανυπεράσπιστους εργαζόμενους και πολίτες.

Οι αντιλήψεις της, είναι ένα μανιφέστο του μεταπολεμικού νεοναζισμού πιστό στις εγκληματικές παρακαταθήκες του Χίτλερ. Εξυμνεί τον εθνικοσοσιαλισμό και κατηγορεί τον «Εβραίο όλων των εποχών», ότι δημιούργησε το Χριστιανισμό, τον καπιταλισμό και τον κομμουνισμό.  Απορρίπτει τη δημοκρατία «... γιατί στηρίζεται στη θέληση των πολλών». Θεμελιωτή και πρωτοπόρο του εθνικοσοσιαλισμού θεωρεί τον Χίτλερ.

Οι αντιλήψεις αυτές έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τη δημοκρατική συνείδηση του λαού μας και προσβάλλουν τις θυσίες και τους αγώνες μας ενάντια στο ναζισμό. Καλούμε όλους  τους φορείς του Δήμου μας, να αποδοκιμάσουν την απόφαση της Δημοτικής Αρχής.
No pasaran!!!

Υ.Γ. Παρά την αναβολή της εκδήλωσης, η Δημοτική αρχή έχει σοβαρές ευθύνες για την πρόσκληση του ναζιστικού εκτρώματος.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια