Ευχαριστήριο μήνυμα του βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στην περιφέρεια Αττικής Ιωάννη Δέδε.



Συντοπίτες-συντοπίτισσες
Μετά την ιστορική νίκη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στις εκλογές της 25ης Γενάρη και τον σχηματισμό κυβέρνησης με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα απευθύνουμε σε όλο το λαό της Αττικής θερμό χαιρετισμό.
Θα προσπαθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο και δεσμευόμαστε σε αυτό , να μην απογοητεύσουμε όχι μόνο τους φίλους και τις  φίλες του κόμματος μας αλλά και όλους τους πολίτες που μας υποστήριξαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Κυρίως όμως θέλουμε να διαβεβαιώσουμε και όλους τους υπόλοιπους ψηφοφόρους που επέλεξαν τα υπόλοιπα κόμματα , ακόμα και όσους υπέκυψαν στα ψεύτικα μνημονιακά διλλήματα ότι η παραπάνω δέσμευση ισχύει και για αυτούς στο ακέραιο. Θα είμαστε η πρώτη πραγματική κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, το εννοούμε και θα το κάνουμε πράξη.
Το αμέσως επόμενο διάστημα, η κυβέρνηση θα χρειαστεί πρώτα από όλα και πάνω από
όλα τη στήριξη όλων όσων την εξέλεξαν, του κόσμου της εργασίας, των ανέργων , της νεολαίας , των συνταξιούχων των , μικροεπαγγελματιών. Θα στηρίξουμε όλους τους προοδευτικούς, κοινωνικούς και λαϊκούς αγώνες και θα επιδιώξουμε να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στη συγκρότηση και την ανάπτυξη ενός μαζικού εργατικού, λαϊκού και ενωτικού κοινωνικοπολιτικού κινήματος από τα κάτω που αφενός θα ελέγχει αφετέρου όμως θα στηρίζει το τεράστιο δημοκρατικό και προοδευτικό εγχείρημα της κυβέρνησης μας και των συμμάχων μας. Η προσπάθεια για μια κοινωνία πιο δίκαιη, χωρίς μνημόνια και λιτότητα και η επίτευξη των μεγάλων στόχων της διεύρυνσης της δημοκρατίας, της συμμετοχής των πολιτών, της προόδου και της ευημερίας μας χρειάζεται όλους και είναι δομικό στοιχείο για την διατήρηση και την βελτίωση της κοινωνικής συνοχής και την άρση του όλο και αυξανόμενου κοινωνικού αποκλεισμού.
Σε τοπικό επίπεδο στόχος μας, που παλεύουμε χρόνια για αυτόν , είναι η σταδιακή αλλά οριστική , με πολιτικές και επιστημονικές μεθόδους επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν την περιφέρεια Αττικής. Με πυλώνα την περιφέρεια Αττικής αλλά και τις δημοτικές αρχές και σε συνεργασία και συνεννόηση με όλα τα υπουργεία θα ξεπεράσουμε τα προβλήματα, της έλλειψης υποδομών, της ασφάλειας των πολιτών από την αυξημένη παραβατικότητα, του εγκαταλειμμένου πολιτισμού και του απαξιωμένου περιβάλλοντος. Θα δουλέψουμε στην κατεύθυνση της πραγματικής αξιοποίησης του παραλιακού μετώπου με κοινωνικά χαρακτηριστικά, της ανόδου του ποιοτικού τουρισμού με οφέλη για όλους αλλά και στην προσπάθεια για την παραγωγική ανασυγκρότηση στο νομό μας και τη μείωση της ανεργίας.
Θα επιδιώξουμε σε κάθε μικρή και μεγάλη πολιτική και κινηματική δράση να είμαστε παρόντες με στόχο να συμβάλλουμε στην κινητοποίηση των συντοπιτών μας και ιδιαίτερα της νεολαίας μας για όλα τα παραπάνω.
            Τέλος ευχαριστούμε όλους τους πολίτες της Αττικής που ψήφισαν τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α και μας έδωσαν υψηλά εκλογικά ποσοστά αναδεικνύοντας το κόμμα μας πρώτη πολιτική δύναμη περιφέρειας μας. Όσο αναφορά εμένα προσωπικά θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω με τις πιο θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες όλους όσους με στήριξαν στον μικρό αλλά επίπονο προεκλογικό αγώνα και όλους όσους με τίμησαν με τη ψήφο τους. Δεσμεύομαι ότι με αυταπάρνηση και διάθεση προσφοράς θα κάνω τα πάντα να μην διαψεύσω τις προσδοκίες σας για να δούμε πιο όμορφες μέρες και στον τόπο μας και την πατρίδα ολόκληρη.
Με τιμή
Ιωάννης Δέδες
Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α Περιφέρειας Αττικής 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια