ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ κο ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ BAZAAR_21122014


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ













Ελευσίνα, 22 Δεκεμβρίου  2014.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

  Ταχ. Δ/νση: Ηρώων Πολυτεχνείου 78,
 Τ.Κ. 19200, Ελευσίνα
  Τηλέφωνο: 213.2047.002
  Fax:            213.2047.053





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


«Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ είναι ΑΞΙΑ
 που πρέπει να μεταφράζεται
σε συγκεκριμένη πολιτική και κοινωνική ΔΡΑΣΗ»


Η ανάγκη προάσπισης της αξίας της αλληλεγγύης αλλά και η εφαρμογή της μέσω συγκεκριμένων πολιτικών και κοινωνικών δράσεων σε όλα τα επίπεδα της τοπικής αυτοδιοίκησης και της κεντρικής κυβέρνησης τονίστηκε ως απόλυτη προτεραιότητα από τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, κ. Γιάννη Βασιλείου, κατά την επίσκεψή του στο φιλανθρωπικό bazaar οργανισμών και φορέων Πρόνοιας στο χώρο της Helexpo στο Μαρούσι την Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2014, ανταποκρινόμενος σε σχετική πρόσκληση του Προέδρου του Κέντρου Εργασίας ΑΜΕΑ Άνω Λιοσίων, κ. Γ. Ρεθυμιωτάκη.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, κ. Γιάννης Βασιλείου επισκέφθηκε πάγκους εκθεμάτων των φιλανθρωπικών οργανισμών, μεταξύ των οποίων της Φλόγας, των Γιατρών του Κόσμου, της Ένωσης Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων, του ειδικού εργαστηρίου
Μαργαρίτας και του Οργανισμού Κοινωνικής Φροντίδας Θεόφιλος. Εκπρόσωποι φορέων ενημέρωσαν γενικά για τις δράσεις των οργανισμών τους αλλά και τη σημαντική και επείγουσα ανάγκη κοινωνικής στήριξης εν μέσω συνθηκών ανθρωπιστικής κρίσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια