Παραλειπόμενα του χτεσινού Δ.Σ. (15-12-14)

  

  Ορμώμενοι από τις ευχές που έδωσε στο χτεσινό δημοτικό συμβούλιο ο κ. Σάββας , καταλαβαίνουμε πως η "συνδιοίκηση" αποφάσισε να κλείσει το "μαγαζί" για τις γιορτές.
 Συνεπάγεται δηλαδή πως δεν έχουν περάσει ακόμη οι δεκαπέντε μέρες από το δημοτικό συμβούλιο του Οκτωβρίου ( και μεταφέρονται επ΄ αόριστο) ώστε να γίνει Δ.Σ. με μοναδικό θέμα την επιστολή της Περιφερειάρχης Αττικής κ. Δούρου για τα τοπικά σχέδια διαχείρισης απορριμμάτων που θα έπρεπε να καταθέσει η δημοτική αρχή μέχρι τέλος του έτους. 
 Αλλά τι να πούμε αφού σύμφωνα με δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας τα 40.000.000 € και κάτι ψιλά είναι εξασφαλισμένα με τις συμβάσεις με τον ΕΔΣΝΑ. Τον έχουν
ενημερώσει άραγε πως οι συμβάσεις λήγουν σε πραγματικές 15 μέρες και πως από τη νέα χρονιά μόνο στον ύπνο τους θα βλέπουν αυτά τα 40 εκατομμύρια και κάτι ψιλά.
   Καλό θα είναι να διαβάσουν την πρόταση των εργαζομένων  στο δήμο Μαραθώνα , που ακολουθεί παρακάτω, και είδαν πως τα απορρίμματα δεν είναι σκουπίδια αλλά προϊόντα και όπως κάθε προϊόν έχει και κάποια  τιμή.

   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια