Σημαντική δουλειά στην ύδρευση της Φυλής



Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου, 2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σημαντική δουλειά στην ύδρευση της Φυλής
Η αξιοποίηση του υδάτινου πλούτου της περιοχής αποτελεί το μεγάλο στοίχημα του τοπικού Συμβουλίου Φυλής και του Αντιδημάρχου Σπύρου Μπρέμπου. Βασικός στόχος η αποκατάσταση της βλάβης στο αγωγό που μεταφέρει νερό στη δεξαμενή της Φυλής από την Πάρνηθα (πηγή Γκούρας). Η πρώτη βλάβη έχει ήδη αποκατασταθεί, όμως η προσπάθεια θα συνεχιστεί, καθώς υπάρχουν διαρροές και σε άλλα σημεία του αγωγού.
Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται, με αμείωτο ρυθμό, η αποκατάσταση των βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης της Δημοτικής Ενότητας Φυλής. Τα συνεργεία έχουν εργασθεί, πυρετωδώς, τους τελευταίους
δυόμιση μήνες, με στόχο να μειωθεί η απώλεια νερού από τις βλάβες. Εξάλλου, ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στη συντήρηση του αντλιοστασίου και των εγκαταστάσεων στη δεξαμενή της Φυλής. Μάλιστα, ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Μπρέμπος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να οφείλεται στην πλημμελή συντήρηση των εγκαταστάσεων ο μεγάλος αριθμός βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης.

«Το Τοπικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι έχουν βοηθήσει ιδιαίτερα και στον τομέα αυτό κι ελπίζω ότι, σύντομα, θα πάμε καλύτερα. Το νερό είναι πηγή φυσικού πλούτου και δεν πρέπει να γίνεται σπατάλη, όχι μόνο για οικονομικούς, αλλά και για περιβαλλοντικούς λόγους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος Φυλής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια