Πετυχημένη εκδήλωση από τον Σύλλογο Γονέων Τριτέκνων Φυλής


Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Άκρως πετυχημένη υπήρξε η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων Τριτέκνων του Δήμου Φυλής το απόγευμα του Σαββάτου 13 Σεπτεμβρίου στον Πνευματικό Κέντρο του Ζεφυρίου.
Στην εκδήλωση συμμετείχε μεγάλος αριθμός μελών και φίλων του Συλλόγου, ενώ πρωταγωνιστές της εκδήλωσης υπήρξαν τα ίδια τα παιδιά. Ο Διοικητικό Συμβούλιο μάλιστα επεφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη στα πρωτάκια, καθώς τους πρόσφερε δωροεπιταγή για τα σχολικά τους είδη.
Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας  Θανάσης Σχίζας, πρωταγωνίστησε κι εκείνος με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, καθώς υπήρξε κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης. Ο Αντιδήμαρχος ανάπτυξε εμπεριστατωμένη ομιλία με θέμα τον εμβολιασμό των παιδιών και τις τελευταίες εξελίξεις στα εμβόλια του  µηνιγγιτιδόκοκκου αλλά και του ραταϊού. Οι γονείς άκουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον την ομιλία  του, ενώ ακολούθησε διάλογος με ερωτήσεις.
Σε ότι αφορά στο πολιτιστικό κομμάτι της εκδήλωσης αυτό περιλάμβανε την παρουσίαση του βιβλίου «ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΑΤΤΑΛΕΙΑΣ – Βόρεια της Λευκωσίας» την οποία
πραγματοποίησε ο ίδιος ο συγγραφέας του κ. Μάριος Μιχαηλίδης. Ο κος Μιχαηλίδης στο τέλος της εκδήλωσης δέχθηκε θερμά συγχαρητήρια από μικρούς και μεγάλους και υπέγραψε  με χαρά, αντίτυπα του βιβλίου του.
Η βραδιά περιλάμβανε και πλούσιο μπουφέ με σπιτικά εδέσματα από τα  μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Φυλής αλλά και προσφορές από τους χορηγούς του.
Από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής έδωσαν το «παρών» ο Αντιδήμαρχος Ζεφυρίου Γιάννης Μαυροειδάκος, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Πολεοδομίας και Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Άνω Λιοσίων Νίκος Χατζητρακόσιας, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος σε θέματα Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, Γιώργος Αντωνόπουλος, η Αναπληρώτρια Δήμαρχος σε θέματα Κοινωνικής Πολιτικής  Τζένη Μπάρα, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Α’βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γιάννης Κρεμύδας, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Ύδρευσης και Υποδομών Μαρίνος Σαρλάς, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Άνω Λιοσίων Λία Καψή και Μαρία Χριστοπούλου και οι Τοπικοί Σύμβουλοι Ζεφυρίου Άννα Κουμερτά και Γιάννης Πήλιουρας. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους εκπρόσωποι πολιτιστικών και μαζικών φορέων του Ζεφυρίου, η συγγραφέας Νατάσα Γκουτζικίδου και πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου Τριτέκνων του Δήμου Φυλής. Φιλόξενοι οικοδεσπότες υπήρξαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, και πιο συγκεκριμένα οι: Βαρβαρίγου Κλαυδία (Κλέλια) Πρόεδρος, Βασιλείου Δημήτριος Αντιπρόεδρος, Κουμερτά - Τσεκούρα ΄Αννα Γραμματέας, Καλτουρουμίδης Χαράλαμπος Ταμίας, Μπλουχάρη Αικατερίνη Βοηθός Γραμματέας, Καβαθάς Γεώργιος Μέλος, Μανάφα Ευθυμία Μέλος, Μιχάκη Γεωργία Μέλος και . Χριστοδουλάκης Ανδρέας Μέλος, οι ποίοι φρόντισαν ώστε να μη λείψει τίποτα, από κανέναν.

Ευγενικοί χορηγοί της εκδήλωσης υπήρξαν οι εξής:  
1) Ελαστικά service & Εμπορία Ταραμίγκος Αντώνης 
2) Ασφαλιστικά Γραφεία Μουές Παναγιώτης 
3) Καφετέρια "Τυφλόμυγα" 
4) Πιτσαρία -Καφέ "Alessio" 
5 ) Ζαχαροπλαστείο "Αγρινιώτης" 
6) Καλαμάδικο Κατρίνη Μαρία 
7) Ζαχαροπλαστείο Βασιλόπουλο Σπύρο 
7) Ψητοπωλείο "Ο Νίκος" Κεραμμυδάς Νικόλαος 
8) Φούρνος Καφέτζης Σπύρος
9) Εκτυπώσεις - Αφίσα Βιβλιοπωλείο "Γραφή"-Ελένη Παππού 
10) Φωτογραφία-Βίντεο Λίτσα -Βαγγέλης. 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια