Στιγμές 2004 ζει το Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων

Στιγμές 2004 ζει το Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων


Στιγμές Oλυμπιακών Aγώνων της Αθήνας θα ζήσουν οι θεατές που θα κατακλύσουν το Ολυμπιακό Κέντρο των Άνω Λιοσίων το διάστημα 4-6 Ιουλίου. Στο στάδιο όπου πριν από 10 χρόνια, ο Ηλίας Ηλιάδης κατέκτησε την πρώτη θέση και έγινε ο πιο μικρός σε ηλικία τζουντόκα που κατέκτησε χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο, θα συγκεντρωθούν οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες για να
μετάσχουν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18.
Το ελληνικό τζούντο βρίσκεται μπροστά σε μια τεράστια πρόκληση τόσο οργανωτική όσο και αγωνιστική και λίγα εικοσιτετράωρα πριν την έναρξη των αγώνων μπαίνουν οι τελευταίες «πινελιές» ώστε όλα να είναι πανέτοιμα για το μεγάλο γεγονός.
Ήδη οι ξένες αποστολές έχουν αρχίσει να καταφτάνουν με πρώτους τους αθλητές της Γεωργίας και του Αζερμπαϊτζάν, ενώ ο κύριος όγκος των ομάδων θα έχει αφιχθεί στη χώρα μας έως και την Πέμπτη, οπότε και θα γίνει η κλήρωση και η ζύγιση στα ξενοδοχεία φιλοξενίας των αποστολών.
Την ίδια ημέρα, παραμονή της έναρξης των αγώνων θα πραγματοποιηθεί και η γενική τεχνική πρόβα.
Μεγάλα ονόματα και προσωπικότητες από την Ελλάδα και τον ευρωπαϊκό χώρο θα δώσουν το «παρών» στη διοργάνωση. Από το διεθνές στερέωμα θα παρευρεθούν ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας τζούντο, Σεργκέι Σολοβέιτσικ, ενώ τους αγώνες θα παρακολουθήσουν και ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ρωσίας, Αλεξέι Τόλσκι. Ο τελευταίος θα συνοδεύεται και από τον ομόλογό του στην SOGAZ (σ.σ. πρόκειται για την ρωσική πρέμιερ λιγκ), Σεργέι Πριάντκιν. Η παρουσία τους αποδεικνύει την εμπιστοσύνη στις οργανωτικές ικανότητες της ελληνικής ομοσπονδίας τζούντο, αλλά και την επιθυμία τους να παρακολουθήσουν από κοντά το μεγάλο γεγονός.
Φυσικά τη διοργάνωση θα «εποπτεύσει» η Καταρίνα Ροντρόγκεζ με την ιδιότητα της EJU Sport Director.
Από ελληνικής πλευράς, η Πολιτεία θα δώσει το «παρών» εκπροσωπούμενη από τον υφυπουργό αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό, ο οποίος και θα παρευρεθεί κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των αγώνων, την Παρασκευή 4 Ιουλίου, στις πέντε το απόγευμα. Επίσης την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι Σπήλιος Ζαχαρόπουλος, Διευθυντής Αγωνιστικού Αθλητισμού, Κώστας Βαλεργάκης, προϊστάμενος του τμήματος Υγρού Στίβου και Βαρέων Αθλημάτων και πολλοί ακόμη.
Το στάδιο με την ακούραστη εργασία των υπευθύνων της οργανωτικής επιτροπής έχει μετατραπεί σε ένα «στολίδι» και αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις, καθώς οι ξένοι αθλητές περιμένουν πώς και πώς να αγωνιστούν σε μια εγκατάσταση που φιλοξένησε το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη.
πηγή:http://www.sentragoal.gr/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια