Τελικά τι επέλεξαν οι δημότες μας;



Το δεκαήμερο από τον επαναληπτικό γύρο των Δημοτικών Εκλογών μέχρι σήμερα, αποτελεί ικανό χρόνο για να αποτιμηθεί η επιλογή των δημοτών του Δήμου Φυλής και να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα. 
Τις ημέρες που προηγήθηκαν, προσπάθησα να αφουγκραστώ τις απόψεις των συνδημοτών, φίλων και συγγενών, ανεξαρτήτως των πολιτικών τους επιλογών. 
Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η επιλογή του διδύμου ΠΑΠΠΟΥ - ΣΑΒΒΑ ήταν για τους περισσότερους μονόδρομος, ιδιαίτερα για τους υγιείς σκεπτόμενους, τους μη χρηματιζόμενους και σε αυτούς που δεν βρίσκονταν σε "άτυπη οικονομική ομηρεία". 
Επέλεξαν τον Χρήστο Παππού λόγω της εμπειρίας του στην αυτοδιοίκηση και για το παραγόμενο έργο κατά την θητεία του. Επέλεξαν όμως και τον Σάββα Σάββα, για την ακεραιότητα, την πυγμή και το δυναμισμό του χαρακτήρα του. 
Οι δημότες εναπόθεσαν σε αυτούς την τελευταία τους ελπίδα. 
Επέλεξαν να εμπιστευθούν τη διοίκηση ενός προβληματικού δήμου, με τεράστια χρέη και ποικίλα προβλήματα, στους Επικεφαλής των δύο παρατάξεων, ελπίζοντας ότι θα γίνουν από κοινού οι καλύτερες δυνατές επιλογές προσώπων, απεμπολίζοντας το "αμαρτωλό παρελθόν" και επιλέγοντας πρόσωπα που θα πάνε το δήμο ένα βήμα πιο πέρα, για το καλό των κατοίκων του.
Ο κόσμος του Δήμου Φυλής, αναμένει άμεσα αποτελέσματα και περιμένει να γίνει πράξη η κοινή τοποθέτηση του Δημάρχου κ. Χρήστου Παππού και του Επικεφαλής της Ενότητας Πολιτών κ. Σάββα Σάββα, που η πράξη αυτή για τους δημότες αποτελεί "διατακτική"!!! 

Επιμένω λοιπόν και επαναλαμβάνω :


Πολιτικός Μηχανικός 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια