ΨΗΦΗΣΤΕ ΜΑΣ λέει ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ



1 ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ  Διότι εμείς θα είμαστε κάθε μέρα στον Δήμο , θα σας λέμε καλημέρα και θα σας δεχόμαστε στα γραφεία μας για να ακούσουμε τα προβλήματα σας, δεν θα εξαφανιστούμε για 3 και πλέον χρόνια, και ξαφνικά 4 μήνες πριν τις εκλογές να εμφανισθούμε και να αποδείξουμε ότι όλα ήταν ψέματα, ότι ο Δήμος είχε πετρέλαιο για Αυτοκίνητα , Μηχανήματα , Κολυμβητήριο και γραφική ύλη για να βοηθήσει τον δημότη στην καθημερινότητα του. Πίσσα για να καλυφθούν οι λακκούβες και να γίνει και πλεονασμός . Εμείς σε όλη την θητεία μας θα κάνουμε αυτό που πρέπει , για αυτό που μας ψήφισε ο Δημότης ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΨΕΜΑΤΑ.
2 ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ  Διότι εμείς δεν θα αναφερθούμε στα οικονομικά του Δήμου λέγοντας ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ πετώντας ΛΑΣΠΗ , να φοβίζουμε τον
Δημότη χωρίς να του επιτρέπει ο κ. Δήμαρχος την πρόσβαση στα αρχεία ,  έστω και αν αυτό έχει ζητηθεί ΝΟΜΙΜΩΣ.  Θα μπορεί να παίρνει και να ελέγχει στοιχεία του Δήμου και όλες τις  κινήσεις μας και θα υπάρχει πλήρη διαφάνεια . Δεν θα λέμε ψέματα για τα χρέη του Δήμου γνωρίζοντας ότι επίσημα έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο ποίοι είναι οι Δήμοι με το μεγαλύτερο χρέος τέλος του 2011 και ο Καλλικρατικός Δήμος  Φυλής είχε τότε 45.000.000 εκατ. ευρώ χρέος αθροιστικά με τα 22.000.000 εκατ. ευρώ που έφερε ο κ, Μπουραίμης από τον πρώην Δήμο Φυλής (Χασιά) και ας είχε πάρει από τα σκουπίδια 200.000.000 εκατ. ευρώ στην θητεία του στη Χασιά.
3 ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ Διότι εμείς δεν θα προσπαθήσουμε να κοροϊδέψουμε τον Δημότη χωρίς να σεβόμαστε τίποτα , λέγοντας ότι νοικοκυρέψαμε τα οικονομικά του Δήμου την στιγμή που ο Δήμος το 2011 είχε χρέος 45.000.000 εκατ. Ευρώ και το Μάιο του 2014 σε όλες τις επίσημες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο και στα έντυπα μέσα μαζικής ενημέρωσης , φιγουράρει ο Δήμος Φυλής πρώτος στους υπερχρεωμένους  Δήμους με 52.000.000 εκ. ευρώ χρέος . Αναφέρεται μάλιστα ότι τον Σεπτέμβριο το χρέος θα οδηγήσει την καινούργια Διοίκηση στον πλήρη και απόλυτο οικονομικό έλεγχο των οικονομικών του Δήμου από τριμελή επιτροπή (τρόικα) που θα ελέγχει και θα γνωμοδοτεί για τα πάντα.
4 ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ  Διότι εμείς δεν θα πούμε ποτέ ψέματα στον Δημότη ότι βρήκαμε χρέος 300.000.000 ευρώ ενώ το χρέος που παραλάβατε  απ την Διοίκηση του κ Παππού ήταν 23.000.000 ευρώ και το χρέος που παρέλαβε  ο Χρήστος Παππούς από την Διοίκηση Παπαδήμα - Χριστοφιλάκη ήταν πάνω από 1.800.000.000 ευρώ από τις Δημοτικές Επιχειρήσεις ΔΕΑΔΑΛ-ΔΕΤΕΑΛΑ. Τότε ο φορέας (Δήμος) ήταν 8ος ανάμεσα στους χρεωμένους  Δήμους και με το νοικοκύρεμα που κάνατε κ Μπουραίμη είναι πρώτος μακράν ακόμα και από πολύ μεγαλύτερους Δήμους στης λίστες των υπερχρεωμένων.

5 ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ  Διότι εμείς δεν θα οδηγήσουμε τον Δήμο με τα λάθη της διοίκησης μας σε ελεγκτικούς μηχανισμούς που θα έχει σαν αποτέλεσμα τον ερχομό της τρόικας, όχι αυτής της τρόικας που λέει βλακωδώς ο κ. Μπουραίμης , μιας Τρόικας που θα ελέγχει τα πάντα εφαρμόζοντας μεθόδους , λαμβάνοντας μέτρα και επιβάλλοντας φόρους εξοντώνοντας τους Δημότες μας. Δεν υπήρχε τρόικα στον Δήμο μας κ. Μπουραίμη ενώ τώρα το 2014 θα την φέρετε εσείς με τις παράλογες και εγκληματικές κινήσεις σας                                                                                                           Την εκτός λογικής και με κάθε κόστος κατασπατάληση χρήματος σαν κύριο όπλο του προεκλογικού σας αγώνα. Αλήθεια από πού είναι αυτά τα λεφτά; Από πιο ταμείο έχουν βγει; Βάση όλων αυτών μας  παραδίνετε μετά τις εκλογές στο παρατηρητήριο των δαπανών-εσόδων;
Η ΤΡΟΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ κ. ΜΠΟΥΡΑΙΜΗ και έχει έρθει από δικά σας Λάθη-Παραλείψεις-Ανικανότητα.      
6 ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ Διότι εμείς με την ξεκάθαρη διοίκηση μας θα έχουμε σαν γνώμονα το συμφέρον του τόπου και του Δημότη και θα το υπερασπιζόμαστε με κάθε νόμιμο τρόπο , χωρίς να χωρίζουμε τους ανθρώπους σε ΔΙΚΟΥΣ μας και σε ΛΟΙΠΟΥΣ , όπως γίνεται τώρα. 
7 ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ Διότι εμείς θα ασχοληθούμε με τα προβλήματα των Δημοτών μας (καθημερινότητα – φτώχεια - ανεργία) σε όλη την διάρκεια της θητείας μας και δεν θα τα  χρησιμοποιούμε σαν αντικείμενο εκβιάζοντας τον να μας ψηφίσει , δίνοντάς του παροχές λίγο πριν τις κάλπες και μετά να τον εγκαταλείψουμε στη μοίρα του. Μόνο τα προβλήματα του δήμου και του Δημότη θα είναι στο κέντρο των ενεργειών μας δίνοντας μεγάλο βάρος στον άνθρωπο. Θα εργαστούμε με κάθε τρόπο έτσι ώστε να κάνουμε την ζωή του ευκολότερη και όσο γίνετε πιο υποφερτή. 
8 ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ Διότι εμείς έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε και όχι να καθόμαστε και να παρακολουθούμε από τα φρούρια μας τα τεκταινόμενα χωρίς να παρεμβαίνουμε μέχρι πριν από τις εκλογές και την  προεκλογική περίοδο  να λέμε και να βροντοφωνάζουμε “είμαστε ψεύτες”, αλλά να μας ψηφίσετε διότι με εκβιασμούς και γκεμπελικές τακτικές θα πάρουμε τον ψήφο σας και μετά να κάνουμε ότι κάναμε και στη θητεία μας 2011-2014 (πεπραγμένα διοίκησης Μπουραϊμη , καλλικρατικού δήμου Φυλής).
9  ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ Διότι εμείς γνωρίζουμε , έχουμε κάνει πλάνα , μελέτες και έχουμε προσχεδιάσει κάθε μας βήμα σαν Διοίκηση. Έχουμε βρει τον τρόπο να λύσουμε τα προβλήματα και επειδή ποτέ ο Χρήστος Παππούς με το αίσθημα ευθύνης που τον κατέχει δεν θα πει σε  δημόσια συνεδρίαση του Δ.Σ του δήμου το αμίμητο “δεν έβαλα διοικητικό συμβούλιο στον ΞΕΝΙΟ 94,3 fm” . Διότι το χρέος του φορέα ήταν μεγάλο και κανείς σύμβουλός του δεν είχε ούτε το ανάστημα , ούτε τις γνώσεις να πει αυτό που είπα εγώ “αναλαμβάνω την τύχη ΞΕΝΙΟΥ” , γνωρίζοντας το πρόβλημα του οργάνου και έχοντας πλάνο για την διατήρηση του σταθμού εν ζωή και κάνοντάς τον κερδοφόρο – Άνοιξη 2012 – επί δημαρχίας Μπουραϊμη.

10 ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ Διότι εμείς θα αναρτήσουμε στο διαδίκτυο όλα τα στοιχεία των φορολογικών μας δηλώσεων και το πόθεν έσχες μας , κάτι που κάποιοι άλλοι δεν το κάνουν και ως εκ τούτου κρατούν επτασφράγιστο μυστικό την οικονομική τους κατάσταση.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια